OTKRIVENO KAKO JE DOŠLO DO SAOBRAĆAJNE NEZGODE KOD VINKOVACA: Teško povređen hrvatski ministar odbrane, dok je druga osoba izgubila život

Novosti onlajn

11. 11. 2023. u 11:04

VOZAČ kombija (40) iz Privlaka jutros je poginuo kod Vinkovaca kada je ministar odbrane Hrvatske Mario Banožić svojim privatnim vozilom zaobilazio kamion na putu nakon čega se direktno sudario sa kombijem koji mu je dolazio u susret, nezvanično saznaje Večernji.hr.

ОТКРИВЕНО КАКО ЈЕ ДОШЛО ДО САОБРАЋАЈНЕ НЕЗГОДЕ КОД ВИНКОВАЦА: Тешко повређен хрватски министар одбране, док је друга особа изгубила живот

Foto: Printskrin/Jutjub/HRT

Portparol PU vukovarsko – srijemske Dragoslav Živković jutros nije želeo ni da potvrdi niti da demantuje ovu informaciju te je samo kazao kako će se policija ubrzo oglasiti s saopštenjem u svezi ovoga slučaja.

Međutim, iz policijskih krugova Večernji saznaje kako se govori da je do saobraćajne nesreće došlo kada je Banožić u svome privatnom vozilu zaobilazio kamion na cesti te se frontalno sudario s vozilom koje mu je dolazilo u susret.

Treba svakako napomenuti i kako je juče i noćas padala kiša, da su kolovozi mokri kao i da je u jutarnjim satima bilo i magle. Navodno je i Banožić završio u vinkovačkoj bolnici i to sa teškim telesnim povredama.

U međuvremenu s prvim informacijama nesreće oglasila se I PU vukovarsko – srijemska.

-Jutros u 6.15 primljena je dojava o saobraćajnoj nesreći na državnom putu DC-55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji u kojoj su učestvovali kombi vozilo i osobno vozilo. Vozač kombi vozila je u nesreći smrtno stradao, dok je vozač privtnog vozila, zbog zadobijenih povreda prevezen u Opštu županijsku bolnicu Vinkovci. U toku je uiviđaj kojim rukovodi zamenica Županijskog državnog tužilaštva u Vukovaru. Od 08.15 sati za saobraćaj je zatvorena ta deonica državnog puta broj DC-55 (Vinkovci-Županja) – navode iz PU.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: SRCEPARAJUĆE: Ekipe ruske hitne pomoći pridružuju se libijskim spasiocima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)