SLUPALA AUTOMOBIL, PA GA OSTAVILA NA MESTU NESREĆE: Nesvakidašnja priča iz Splita (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2023. u 08:26

U SPLITU se pre dva dana dogodila nesreća u kojoj je učestvovao jedan automobil. Nesreća se dogodila na raskrsnici Velebitske ulice, Zagorski put i Krležine ulice.

СЛУПАЛА АУТОМОБИЛ, ПА ГА ОСТАВИЛА НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ: Несвакидашња прича из Сплита (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub/MUP HR

Nesreća se dogodila kada je žena, dok je skretala, izgubila kontrolu nad vozilom i zabila se u stub rasvete.

Potom je napustila mesto nesreće pre dolaska hitne pomoći i policije, a slupani automobil je ostavila.

Kamere na automobilu jednog Splićanina, koji se u to vreme u automobilu zatekao na raskrsnici snimile su trenutak kada je žena vozač izazvala nesreću izgubivši kontrolu prilikom skretanja, piše Dalmacija Danas.

Na snimku se vidi i kako je odmah izašao iz auta i krenuo da pomogne. Međutim, žena je, umesto da pričeka policiju i Hitnu koji su pozvani, jednostavno - otišla.

Policijski službenici su na mestu događaja obavili uviđaj i sprovode istragu. Takođe, zatražili su da nadležna služba obavi premeštanje vozila, piše u odgovoru PU splitsko-dalmatinske.

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar