DEVOJKA PRIJAVILA KRAĐU AUTOMOBILA U HRVATSKOJ: Policija došla do zanimljivog rešenja "zločina"

Novosti online

18. 07. 2023. u 19:47

BJELOVARSKA policija je u ponedeljak objavila vest o krađi automobila, ali se ispostavilo da nije reč o krivičnom delu, već o zaboravu 24-godišnjeg korisnika vozila.

ДЕВОЈКА ПРИЈАВИЛА КРАЂУ АУТОМОБИЛА У ХРВАТСКОЈ: Полиција дошла до занимљивог решења злочина

Foto: Arhiva VN

Policija je prijavila da je u petak između 14.30 i 14.50 ukraden automobil daruvarskih registracija, kojim je upravljala 24-godišnjakinja, preneo je 24sata.hr.

Parkirala je u Ulici Antuna Mihanovića, zaključala automobil i otišla do bankomata, ali kada se vratila na parking "njenog automobila nije bilo", saopštila je bjelovarska policija u ponedeljak ujutro.

Nešto kasnije policija je saopštila da su policijski službenici utvrdili da nije reč o krivičnom delu krađe, već da je korisnica vozila zaboravila gde je parkirala vozilo.

BONUS VIDEO: VESELA IBARSKA REGATA: Održan tradicionalni 34. "Veseli spust"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)