PREMIJER Hrvatske Andrej Plenković ocenio je danas, komentarišući izbore u BiH, da je ponovo došlo do preglasavanja, jer su pripadnici bošnjačkog naroda još jednom glasali za Željka Komšića' na izborima za hrvatskog člana Predsedništva BiH.

Komentari (5)

Milovan

04.10.2022. 09:00

Koji licemer taj Plenkovic. Ali ne samo on,nego kompletna hrvatska. Pa svi znamo da nesmeju nista dok im Švabe nekazu. A svi smo znali da ce muslimani izabrati podobnog hrvata. I to cetvrti put.A on iznenadjen.!!!! Ha ha ha

Darko

04.10.2022. 09:47

Ideolog Jurij Štrosnajer kapelan austriskog dvora, biskup u Đakovu, lični prijatelj cara, kaže austrijskog caru da Bosna pripada Hrvatskoj, a Alojz Boroš iz Zagreba predlaže austijskoj vladi da u Bosni pokatoliči sve muslimane, a da ih zatim pohrvati. Štrosmajerov prijatelj u Bosni sarajevski biskup Štadler, počeo je pokatoličavanje muslimana, jednu muslimanka je pokatoličio, ispao javni skandal, umalo došlo do krvoprolića. Sva ta zlodela se vraćaju Hrvatskoj, Bosna je od pamtiveka bila srpska, Srbi su za nju ginuli, a ne hrvati, koji nisu prihvatili da je Bosna srpska, i da su muslimani i srbi međusobno po istoriji i rasi povezani. Hrvatska treba da kao zločinačka državna tvorevina izgubi nepravedno uzurpira u Jadransku obalu, to treba da se podeli između Austrije, Mađarske i Srbije, a hrvatima ostane delić mora. Hrvati su uspeli da otmu uz pomoć Beča i Rima i velikih katoličkih zemalja veliki teritoriju Balkana na štetu srba, muslimana i crnogoraca. Hrvatsko Zlo treba kazniti.

Hrh

04.10.2022. 15:45

Treba izvršiti popis i ako hrvata ima idpod 30% onda oni ne bi treblo da imaju svog predstavnika u predsenidistvu, ili saglasno hrvatskom ustavu trebalo bi da izgube sva prava z BiH, jer ih je premalo .