U HRVATSKOJ PRETUČEN SUPRUG POZNATE RUSKE NOVINARKE: Aslamova ističe da je "Rusofobija u Evropi prevršila svaku meru" (FOTO)

Novosti online

14. 09. 2022. u 23:25

U HRVATSKOJ su nepoznate osobe pretukle muža ruske novinarke Darije Aslamove. Nakon napada usledile su pretnje da će se s njim obračunati "zbog njegove žene Ruskinje“.

У ХРВАТСКОЈ ПРЕТУЧЕН СУПРУГ ПОЗНАТЕ РУСКЕ НОВИНАРКЕ: Асламова истиче да је Русофобија у Европи превршила сваку меру (ФОТО)

Foto: Printskrin

 Sama Aslamova je tu vest objavila na svom Telegram kanalu, rekavši da njenom suprugu često prete zbog "žene Ruskinje" i nazivaju ga ruskim agentom.


- Jasno je da nisu došli da ubiju, već da zastraše. Ovo je bilo upozorenje... Rusofobija u Evropi je prevršila svaku meru. Ovo je jednostavno fašizam - navela je novinarka.

Ona je još dodala da su najmanje dva neidentifikovana muškarca nekoliko puta krvnički udarila njenog muža u lice, nakon čega su pobegli.


Podsetimo, Darija Aslamova (52) je udata za hrvatskog novinara Roberta Valdeca. Tokom karijere je radila kao ratna novinarka u Čečeniji, Abhaziji, Nagorno-Karabahu, Osetiji, Tadžikistanu i Jugoslaviji, a intervjuisala je mnoge poznate političare među kojima su Sadam Husein, Bašar al-Asad, ali i Radovan Karadžić. Slikana je i u prijateljskom zagrljaju sa ruskim šefom diplomatije Sergejem Lavrovom.

BONUS VIDEO: Denis Pušilin intervju za "Novosti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba