LETOVANJE IZ PAKLA U HRVATSKOJ: Devojke iznajmile apartman, a tamo doživele užas (FOTO)

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 17:35

ČETIRI devojke iz Hrvatske dugo su priželjivale odmor na Šolti, ali ih je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje.

ЛЕТОВАЊЕ ИЗ ПАКЛА У ХРВАТСКОЈ: Девојке изнајмиле апартман, а тамо доживеле ужас (ФОТО)

Free Images Pixabay

 Preko popularne platforme za iznajmljivanje smeštaja "Booking" rezervisale su apartman u Stomorskoj za ukupno devet noćenja.

Međutim kad su nakon dugog puta konačno stigle na odredište dočekao ih je hladan tuš, a problemi su počeli već prilikom ulaska.

- Iako su nam rekli da možemo doći oko 11 sati, kad smo došli, gospođa nam je preko mobilnog telefona rekla kako se na toj adresi ne nalazi apartman nego kancelarija. Rekla nam je da se nekako snađemo do 14 sati kad će smeštaj biti spreman, kaže nam jedna od devojaka.

U 14 sati stižu ispred tačne adrese, da bi nakon toga bile upućene u drugi apartman.

- Plaćen je apartman s internetom, ali njega naravno nije bilo, jer ko bi u 21. veku imao internet u apartmanima. Sam smeštaj je bio u užasno lošem stanju, star, oronuo, utičnice nisu radile, kreveti puni grinja, posteljina rastrgana, tanjiri prljavi... Našli smo samo tri šoljice za nas četiri. Apartman se doslovno raspadao!

Ubrzo su devojke shvatile i da šporet ne radi i da je plinska boca prazna.

- Nismo mogle ni skuvati kafu. Tek uveče oko deset sati poslali su nam majstora koji je utvrdio da je uređaj neispravan. Šta god smo pitale gospođu s kojom smo komunicirale dobile bi bezobrazan i bahat odgovor. Odnos prema gostima im je užasan. Moram spomenuti i kako su nam prilikom prijave doslovno bacili ličnu kartu preko stola. Sve to možete dobiti za samo 80 eura po noćenju - kaže nam ogorčena devojka.

Iz kompanije koja se bavi iznajmljivanjem apartmana hrvatskim medijima se obratila ženska osoba, koja je istakla da je ona radnica u kompaniji i da je upoznata s ovim slučajem, ali da bi se trebalo obratiti vlasnicima koji su devojkama iznajmili apartman.

Fotografije možete pogledati klikom OVDE.

(Slobodna Dalmacija) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)