ČETIRI devojke iz Hrvatske dugo su priželjivale odmor na Šolti, ali ih je tamo sačekalo neprijatno iznenađenje.

Gavrilo

18.08.2021. 18:09

Ha,ha,ha,a šta da ste umesto one antene dobile limeni lavor vaših prababa da "hvatate" tv signal a možda i wi-fi . Za 80 evrića tj po 20 € po osobi dobili ste vrhunski žahorski smeštaj jer je u tom dijelu Hr obale voda skoro slatka sa primesama malo soli ???.

Milos

18.08.2021. 18:28

Booking.com je odlicna firma. Meni su za smestaj u SADu samo zato sto im internet nije bio dobar pokrili smestaj u boljem hotelu bez doplate npr. Potrebno ih je pozvati i izneti problem. Veoma brzo su resili sve i uplatili mi razliku. Za ovskav ocajan smestaj bi mozda pokrili sve troskove cak.

Srbin

18.08.2021. 21:58

Ostavite Hrvatsku na miru. Tamo ljetujem već tri godine i ne mogu ni usporediti sa vašim favoritima Grčkom Turskom i ostalima. Zašto to radite???

Ivan KM

22.08.2021. 09:33

@Srbin - Кад ти је Хрватска толико добра остани код њих они мрзе нас Србе то је јасно пре би летовао у Грчку јер је сто пута боље и кад год одем у Грчку као да сам дошао међу своје толико су услужни и љубазни наша браћа Грци посебно према нама Србима тако да само у Грчку на летовање

dane

19.08.2021. 16:03

Ja ne idem tamo u HR na letovanje pa sam i ravnodusan prema takvim slucajevima. Kada odem eventualno poslom onda se i isti dan vracam do prvog granicnog prelaza pa onda opet idem nazad poslom. Osecam se mnogo opustenije u Sloveniji ili Madjarskoj. Za letovanje idem u Rusiju,Grcku,Izrael ili Bugarsku u CG sam bio samo jednom i cekao sam majstora da popravi bravu na vratima od sobe do moga odlaska iz Hotela visoke kategorije i od tada vise ne idem u CG na letovanje. Zasto da ja trosim moje nerve sa problemima bespotrebnim. Ima lepih mesta i u Srbiji ili u Severnoj Makedoniji u Ohridu je lepo.