KONTROLIŠITE NERVOZU Astro savet za subotu 25. maj: Mesec ulazi u Jarca - Klonite se rasprava

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 05. 2024. u 07:00

MESEC (emocije, podsvest, mašta, trgovina, dnevni promet), danas u 17.37, posle mesec dana, ulazi u poslovnog, uzdržanog i usporenog Jarca, znak ambicije, odgovornosti i prošlosti, u kome je uticaj Meseca oslabljen (u padu).

КОНТРОЛИШИТЕ НЕРВОЗУ Астро савет за суботу 25. мај: Месец улази у Јарца - Клоните се расправа

Foto Shutterstock

I to se dešava jednom mesečno, uvek u drugo vreme. Međutim, to ne znači da Mesec svakog meseca pravi iste aspekte sa ostalim planetama. Tako danas obrazuje samo izazovne aspekte - kvadrat sa Neptunom, planetom mašte ali i zabluda i prevara, i inkonjunkcije sa Uranom (viša sila) i Jupiterom (putovanja, kontakati sa strancima) i Venerom (ljubav, novac) i Suncem (ugled, osobe na položaju).

Napet aspekt sa Uranom donosi sveže ideje ali i burne reakcije, jer je ova planeta jedan od vladalaca Jarca, u koji danas ulazi Mesec. Naizgled miran, staložen Jarac, čija je moć samokontrole velika, danas će biti nervozniji nego inače i zato nemojte da testirate njegovo strpljenje.

Kvadrat Meseca s Neptunom u Ribama podstiče umetničku inspiraciju, ali i nestrpljivost i konfuziju, kao i sklonost alkoholu i narkoticima. Upozorava na dodatni oprez u saobraćaju, zbog drugih učesnika koji mogu biti pod uticajem nedozvoljenih supstanci. Na zdravstvenom planu donosi podložnost virusnim infekcijama (leva strana tela kod muškaraca, desna kod žena).

Zbog Mesečevih aspekata sa Jupiterom u Biku (znaku ljubavi ali i novca), potrebno je prilagođavanje novonastalim uslovima, bilo da se radi o poslovnom (saradnja sa strancima, zanimanja koja podrazumevaju česta putovanja, rad preko interneta)emotivnom ili porodičnom životu, kao i odnosu sa prijateljima. U suprotnom, potrošićete mnogo nerava i vremena u burbi sa onima čije ćete uslove ipak morati da prihvatite. Barem danas. Zato su na ljubavnom planu moguće trzavice, konflikti, rasprave. Mesec upravlja ženama, zbog čega će one danas biti posebno osetljive.

Izazovan aspekt Meseca sa Venerom i Suncem u Blizancima, donosi nove poslovne kontakte, ali danas nije dan za konkretne dogovore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)