NEDELJNI HOROSKOP OD 10. DO 16. MARTA: Blizanci bi mogli da uđu u zabranjenu vezu, Devicu očekuju vanredni troškovi, Škorpiji vreme za ljubav

Astrolog: Marina Jungić Milošević

09. 03. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 10. do 16. marta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će da vas služi zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 10. ДО 16. МАРТА: Близанци би могли да уђу у забрањену везу, Девицу очекују ванредни трошкови, Шкорпији време за љубав

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Merkur, planeta biznisa ulazi u vaš znak, 10. marta i pravi konjunkciju sa asteroidom Gold, što vam donosi novac, preko kontakata sa osobama iz nemačkog jezičkog područja i poslova koji podrazumevaju česta putovanja. Aspekti Sunca, koje vlada vašim talentima i kreativnošću, pogoduju Ovnovima koji se bave umetnošću, naučnim istraživanjima, alternativnom medicinom.

Ljubav Naglašeno astrološko polje ljubavnog zanosa i tajni, sa mladim Mesecom i Venerom u Ribama, koja upravlja vašim odnosima sa partnerom, posle 11. marta, vam donosi mogućnost ulaska u tajnu vezu. Vaš šarm, snalažljivost i duhovitost, u drugom delu nedelje, može da privuče mlađu osobu, moguće jednog Blizanca.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto Pixabay free images

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Već početkom perioda, otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti, preko prijatelja, naročito ako radite u turizmu, medijima, marketingu, IT sektoru ili ste angažovani na velikom društvenom projektu. Vaša veština u baratanju novcem i nekretninama, dolazi do izražaja posle 11. marta, kada raste vaš vladalac Venera ulazi u astrološko polje planova i inostranstva.

Ljubav U vreme mladog Meseca u Ribama, 10. marta, može da vas zainteresuje neko koga ste do sada doživljavali samo kao odanog prijatelja. Napet aspekt između Marsa i Urana u vašem znaku, sredinom perioda, donosi vam rasprave i ljubomorne scene sa partnerom. Krajem sedmice, dobijate poziv za izlazak od Raka.

Zdravlje Proverite štitnu žlezdu.

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Hitri Merkur, koji vlada vašim znakom i privatnim biznisom, posle 10. marta, ulazi u vašu 11. astrološku kuću, donoseći vam promenu planova. Novac vam pristiže preko aranžmana sa osobama iz nemačkog jezičkog područja. Ipak, budite oprezni prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja dokumentacije ili ugovora. Krajem sedmice, poslušajte savet jednog Strelca.

Ljubav Ne odgovara vam mlad Mesec u Ribama, 10. marta, jer nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom i članovima porodice. Naglašen uticaj Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, posle 11. marta, donosi vam mogućnost ulaska u romansu sa zauzetom osobom. Vodolija vam šalje poziv za izlazak.

Zdravlje Oprez za volanom.

 

Foto Pixabay free images

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Vaš vladalac Mesec, jednom godišnje bude mlad u Ribama, a ove godine to će biti 10. marta, kada možete da uvećate prihode preko kreativnih i zanimanja u vezi sa sportom i obrazovanjem najmlađih. Napet aspekt između Marsa i Urana u astrološkom polju finansija, tokom ovog perioda, donosi vam vanredne troškove. Zato izbegavajte rizične novčane transakcije i podizanje kredita.

Ljubav Tranzit planete ljubavi Venere preko petog astrološkog polja u kome je njen uticaj i te kako naglašen, posle 11. marta, donosi vam susret sa šarmantnom osobom na nekom koncertu, sportskom događaju ili u pozorišnom foajeu. U drugom delu sedmice, zauzeti Rakovi mogu imati trzavice sa partnerom.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Naglašeno astrološko polje finansija u kome se početkom perioda nalazi čak pet planeta, među kojima je i vaš vladalac Sunce, donosi vam novac preko nekretnina i novčanih transakcija. Izuzetno brz Merkur, koji upravlja vašim poslom, posle 10. marta, donosi vam mogućnost sklapanja dogovora sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Pazite se da vas neko ne prevari.

Ljubav Naglašen znak Riba, slobodnim Lavovima, već početkom nedelje, donosi mogućnost ulaska u strastvenu vezu sa osobom čije zanimanje ima veze sa rizičnim situacijama ili rukovanjem novcem. Zbog napetog aspekta između Marsa i Urana, očekuju vas rasprave, ljubomorne scem, raskidi i pomirenja sa partnerom. Poziv od Ovna.

Zdravlje Podložnost sportskim povredama.

Foto Pixabay free images

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Imate dara za podučavanje i umete da slušate druge, zbog čega će mnogi ove nedelje poželeti da se oslone na vas. Vaš vladalac, Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, već 10. marta, donosi vam šanse za lepu zaradu, preko nekretnina, građevinskih radova i ulaganja u nove aranžmane. Međutim, nećete moći da izbegnete vanredne troškove. Poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav Naglašena astrološka kuća partnerskih odnosa, gde se nalazi i mlad Mesec, već početkom perioda slobodnim Devicama donosi susret s nekim od koga ih deli veća razlika u godinama. Zauzete, krajem nedelje, očekuje susret sa starom simpatijom. Oko 11. marta, pripazite da vas neko ne prevari ili obmane.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Jaka pozicija vašeg vladaoca Venere, koja već početkom perioda, ulazi u astrološko polje posla, donosi vam novac. Posle 11. marta, sa ulaskom Merkura u Ovna, otvaraju vam se nove mogućnosti, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti, bavite se pravom, advokaturom, modom, negom, prodajom nakita.

Ljubav U vreme mladog Meseca u Ribama, 10. marta, slobodne Vage će teško uspeti da odole šarmu osobe čije zanimanje ima veze se medicinom, farmacijom, uslužnim delatnostima ili alternativnim vidom lečenja. Izazovan aspekt između Marsa i Urana, upozorava da da izbegavate rasprave sapartnerom. Jedan Ovan želi da vas vidi.

Zdravlje Višak vode u organizmu.

Foto Pixabay free images

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Naglašen znak Riba, posle 10. marta, donosi vam priliku da dosta zaradite, ali i da potrošite zbog vanrednih situacija i okolnosti. Poslušajte jednog Raka, koji se uvek nađe tu kada vam je potreban. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Urana, tokom ovog perioda, upozorava na oprez ako imate sudsko ročište, kao i prilikom potpisivanja važnih ugovora.

Ljubav Pravo je vreme za ljubav, jer preko vašeg astrološkog polja ljubavi, početkom nedelje, prelaze mlad Mesec i Venera, koja upravlja vašim emotivnim životom. Slobodne Škorpije očekuje više novih susreta i poznanstava sa interesantnim osobama, dok zauzete mogu da se zaljube u šarmantnog umetnika ili sportistu.

Zdravlje Napet nervni sistem.

Foto Pixabay free images

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Venera, planeta novca, početkom perioda, ulazi u četvrtu astrološku kuću, što pogoduje rođenima u trećoj dekadi, naročito ukoliko se bave privatnim biznisom, trgovinom nekretninama ili poljoprivrednih proizvoda. Već 11. marta, Mesec u Ovnu, donosi vam kontakte sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Ipak, budite oprezniji i pažljiviji prilikom potpisivanja ugovora.

Ljubav U vaše astrološko polje ljubavi, 10. marta, ulazi Merkur, koji upravlja vašim emotivnim životom, što će tokom ovog perioda povoljno uticati na komunikaciju sa voljenom osobom. Slobodni Strelci, u drugom delu nedelje, mogu da upoznaju atraktivnu osobu, na nekoj proslavi, svadbi, javnom skupu, rođendanu.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto Pixabay free images

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Mnoštvo planeta u vašoj trećoj astrološkoj kući u kojoj se početkom perioda nalazi čak pet planeta, donosi vam zaradu preko intelektualnih i zanimanja u vezi sa pisanjem i putovanjima. Ulazak Merkura, vladaoca vašeg posla, u znak Ovna, u prvom delu nedelje, donosi vam nesporazume u kontaktima sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Poslušajte savet jednog Bika.

Ljubav Sa simbolima ljubavi, mladim Mesecom i Venerom u Ribama, slobodni Jarčevi, već početkom perioda, mogu da se zaljube u nekoga koga će upoznati preko rođaka, komšija, na kraćem putu ili predavanju. Posle 11. marta, mlađa osoba, preko neke društvene mreže, može da pokaže interesovanje za viđenje s vama.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto Pixabay free images

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Mnoštvo planeta u astrološkoj kući novca, pravi dobre aspekte sa vašim vladaocima Uranom i Saturnom, donoseći vam uspeh preko kontakata sa osobama iz prekookeanskih zemalja. Posle 14. marta, možete da uvećate prihode, ako se bavite trgovinom nekretninama ili prehrambenim proizvodima. Kvadrat između vašeg vladaoca Urana i Marsa, donosi vam neplanirane troškove.

Ljubav U vreme mladog Meseca u Ribama, već početkom sedmice, možete da se zaljubite u nekoga koga ćete upoznati preko posla, dok zauzete Vodolije očekuje susret sa starom simpatijom. Hitri Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, ove nedelje, ulazi u Ovna, donoseći vam poznanstvo sa nekim na kraćem putu ili predavanju.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Foto Pixabay free images

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Naglašen uticaj vašeg vladaoca Neptuna, na stepenu na kome je Venera, planeta novca, izuzetno jaka, tokom ovog perioda donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama, građevinarstva, trgovine prehrambenim namirnicama i novim tehnologijama, IT sektora. Ulazak vladaoca vaših finansija, u vaš znak, 11. marta, pogoduje vam ako se bavite modom, negom, alternativnom medicinom.

Ljubav Pet planeta u vašem znaku, među kojima je i mlad Mesec, početkom perioda, čini vas omiljenim i popularnim u društvu. Bračni partner je zbog nečega uznemiren i imate osećaj da nešto krije od vas. Merkur, vladalac vašeg ljubavnog života, 10. marta ulazi u Ovna, donoseći slobodnim Ribama susret preko interneta.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)