MESEČNI HOROSKOP DO 19. FEBRUARA: Blizancima moguć raskid, Vaga da se pazi izdataka, Ribe ulaze u novu romansu

Astrolog Marina Jungić Milošević

20. 01. 2024. u 22:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca u znak Vodolije, od 20. januara do 19. februara, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ДО 19. ФЕБРУАРА: Близанцима могућ раскид, Вага да се пази издатака, Рибе улазе у нову романсу

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Početak perioda obeležiće ulazak vašeg vladaoca Plutona, planete moći i velikog novca, u Vodoliju, što će označiti početak realizacije plana o kome martovski Ovnovi odavno maštaju. Posle 27. januara, obnavljate saradnju sa strancima, a posle 13. februara, pazite da ne dođete u sukob sa zakonom. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, donosi vam neplanirane izdatke, promenu planova i probleme sa finansijama.

Ljubav Venera, vladalac vašeg emotivnog ali i poslovnog života, 23. januara ulazi u Jarca, što nagoveštava susret sa starom simpatijom. Pun Mesec u Lavu 25. januara slobodnim Ovnovima donosi novu ljubav, a mlad Mesec u Vodoliji, 9. februara, raskid ili privremeno razdvajanje od partnera. Sredinom februara, u nekom klubu, u večernjim satima može da vas zaintrigira harizmatična osoba.

Zdravlje Osetljiva koža.

Foto: Free Images Pixabay

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao Pluton i Uran, planete moći, novca i kontakata sa strancima, u prvoj nedelji perioda, donose vam uvećanje prihoda. Krajem prve sedmice februara, povedite računa o dokumentaciji, odredbama ugovora i zakonskim okvirima ugovora. Vaši planovi se pokreću u poslednjoj nedelji perioda, ali pazite šta potpisujete! Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u Škorpiji i vašem znaku, 3. i 16. februara, donose probleme u odnosu sa poslovnim partnerom, kao i sa ženama.

Ljubav Ulazak vašeg vladaoca Venere u znak Jarca, početkom perioda, budi stare strasti prema nekome ko vam je nekada mnogo značio. Pozicija Marsa, koji upravlja vašim ljubavnim životom, posle 5. februara, donosi vam romansu sa osobom sa posla. Pun i mlad Mesec, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, donosi rasprave u domu i porodici, a slobodnim Bikovima poznanstvo s nekim preko interneta.

Zdravlje Pazite se u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Ulazak Plutona u astrološko polje inostranstva, početkom perioda donosi novac majskim Blizancima, a krajem januara i zaradu preko poslova sa osobama koje nose uniformu na radu. U prvoj polovini perioda, vodite više računa o tome kakve dogovore pravite i šta potpisujete, a posle 5. februara mogući su neplanirani izdaci. U poslednjoj nedelji perioda, mlad Mesec u Vodoliji donosi vam prihod preko honorarnih ili paralelnih poslova sa strancima.

Ljubav Venera, vladalac vašeg emotivnog života, 23. januara ulazi u znak Jarca, donoseći vam susret sa starom simpatijom. Pun i Mesec u Lavu, 25. januara, unosi tenziju u odnos žena Blizanaca sa partnerom, a mlad Mesec, 9. februara, mogućnost iznenadnog raskida. U poslednjoj nedelji perioda, na putovanju, predavanju ili seminaru, majski Blizanci mogu da „odlepe“ za izuzetno atraktivnom osobom.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Profimedia

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao U vreme poslednje i prve četvrti vašeg vladaoca Meseca, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, može doći do iznenadne promene nekih planova, ali i do neočekivane podrške osoba iz inostranstva. U prvoj polovini perioda, prijatelj vam pomaže, ako imate neki sudski proces. Ulazak Merkura, planete biznisa, u astrološko polje finansija, 5. februara, upozorava da povedete više računa o troškovima, ali i o tome kakve dogovore sklapate i šta potpisujete.

Ljubav Tranzit planete ljubavi, Venere, preko Jarca, u prvoj polovini perioda, slobodnim Račicama nagoveštava poznanstvo sa osobom koja će ostaviti jak utisak na njih. Pun i mlad Mesec, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, ženama donosi probleme u odnosu sa partnerom. Naglašen znak Vodolije, u drugoj polovini perioda, budi vaše strasti prilikom susreta s nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Proverite hormonski status.

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Aspekti Venere u astrološkoj kući posla, u prvoj polovini perioda, donose vam zaradu preko inostranstva i uslužnih delatnosti, naročito posle 27. januara. Nakon 5. februara, pazite da ne dođete u sukob sa zakonom, vodite računa o dogovorima i ugovorima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, vanredni troškovi i rasprave sa šefovima. Naglašen znak Vodolije, krajem perioda, donosi probleme sa sudskim procesima.

Ljubav Ulazak Plutona, simbola moći i novca, u kući ljubavi, julskim Lavovima donosi poznanstvo sa dominantnom osobom. Pun Mesec u vašem znaku i mlad u Vodoliji, 25. januara i 9. februara, upozorava na rasprave sa bračnim partnerom. U poslednjoj nedelji perioda, slobodne Lavove očekuju brojni susreti i poznanstva, ali i ulazak u ozbiljnu vezu sa prilično napornom osobom.

Zdravlje Problemi sa štitnom žlezdom.

Foto: Free Images Pixabay

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Uran kreće direktnim hodom 27. januara i pravi dobar aspekt sa Venerom, vladaocem vašeg posla, donoseći vam novac, preko poslova sa nekretninama, prehrambenim proizvodima, izdavaštvom. Posle 5. februara, vaš vladalac Merkur pravi napete aspekte pa povedite računa o pravnim i zakonskim okvirima poslovanja. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, problemi u komunikaciji sa strancima, saradnicima i kolegama.

Ljubav U prvoj polovini perioda, očekuje vas poznanstvo s nekim ko će vas očarati na prvi pogled. Ulazak Marsa u astrološko polje posla, posle 13. februara, ženama Devicama donosi udvaranje mlađeg kolege. Pun i mlad Mesec, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, nagoveštava tajnu romansu i turbulentnu vezu sa osobom koju ćete upoznati preko interneta ili poslovnih kontakata.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Početkom perioda, vaš vladalac Venera, planeta novca, ulazi u znak Jarca, što vam uvećava prihode preko privatnog i biznisa sa nekretninama, naročito posle 27. januara. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u astrološkim poljima novca i rizika, 3. i 16. februara, izbegavajte nepotrebne izdatke, jer će biti vanrednih troškova. U prvoj polovini perioda, pazite šta izjavljujete i potpisujete. Poslednja sedmica perioda, donosi uspeh septembarskim Vagama.

Ljubav Ulazak Plutona, vladaoca partnerskih odnosa, u Vodoliju, 21. januara, rođenima u prvoj dekadi donosi susret sa osobom s kojom ih očekuje turbulentna veza. To će osetiti naročito posle 5. februara, kada se Plutonu bude pridružio i Mars, simbol strasti i sukoba. U vreme punog i mladog Meseca, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, moguće poznanstvo sa umetnikom ili sportistom.

Zdravlje Kardiovaskularne tegobe.

Foto: Free Images Pixabay

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Početkom perioda, vaš vladalac Pluton, simbol moći, harizme i bogatstva, ulazi u Vodoliju, što će najviše osetiti oktobarske Škorpije, koje posle 27. januara mogu pokrenuti privatni biznis. Tranzit Marsa, planete akcije, preko Vodolije u kojoj se već nalazi pet planeta, posle 5. februara, donosi vanredne troškove. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u vašem znaku i Biku, 3. i 16. februara, najavljuju uspeh ako ste preko posla prisutni u javnosti.

Ljubav Prelazak Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom, preko Jarca, u prvoj polovini perioda, nagoveštava susret sa starom simpatijom. U vreme punog i mladog Meseca, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, moguće su rasprave sa voljenom osobom, zbog njene posesivnosti i potrebe za kontrolom. U drugoj polovini perioda, izbegavajte konflikte sa mlađim članovima porodice.

Zdravlje Osetljiv želudac.

Foto Pixabay free images

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Ulazak Plutona, planete moći i bogatstva, u Vodoliju, već početkom perioda, donosi novac novembarskim Strelcima, naročito posle 27. januara, i to preko paralelnih i aranžmana sa strancima. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, uvećanje prihoda očekuje Strelce koji se bave kreativnim i poslom koji ima veze sa sportom. Posle 5. februara, povedite više računa o dokumentaciji i definisanju pravnih okvira ugovora.

Ljubav U prvoj polovini perioda, pozicija Merkura, koji upravlja vašim emotivnim životom, nagoveštava romantični susret sa starom simpatijom ili osobom sa posla. U vreme punog Meseca u Lavu i 25. januara, neko stiže s puta i želi da se što pre vidi s vama. Mlad Mesec u Vodoliji, 9. februara, ženskim Strelcima donosi poznanastvo preko interneta. U poslednjoj sedmici perioda, moguće rasprave sa rođacima.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju. Podložnost povredama.

Foto Pixabay free images

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao Pluton, početkom perioda, napušta vaš i ulazi u znak Vodolije, donoseći vam nove izvore prihoda, naročito posle 27. januara. Poslednja i prva Mesečeva četvrti, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, donosi promenu planova i probleme sa dokumentacijom. U drugoj polovini perioda, budite oprezniji prilikom sklapanje dogovora sa strancima. Konjunkcija Marsa i Plutona, posle 13. februara, upozorava na probleme sa zakonom i osobama koje nose uniformu na radu.

Ljubav Sa Venerom, planetom ljubavi i lepote u vašem znaku, u prvoj polovini perioda, bićete omiljeni i popularni, naročito u društvu suprotnog pola. Sa čak šest planete u astrološkoj kući ljubavi, posle 16. februara, slobodni Jarčevi mogu da upoznaju nekog preko interneta ili posla. U vreme punog i mladog Meseca, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, strastveni susret sa Škorpijom i Bikom.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Sa vašim vladaocem Uranom koji 27. januara kreće direktnim hodom i Venerom, planetom posla u Jarcu, možete da očekujete dobitke preko nekretnina i privatnog biznisa. U prvoj polovini perioda, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Čuvajte vredne sitnice. Poslednja i prva Mesečeva četvrt, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, donose vam podršku žena. Ulazak Marsa u vaš znak, sredinom februara, donosi vam priliv energije i entuzijazma.

Ljubav U vreme punog i mladog Meseca, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, najavljuje rasprave sa voljenom osobom i tajnu romansu. Merkur, zadužen za vaš ljubavni život, u prvoj polovini perioda donosi vam mogućnost obnove kontakata, a možda i veze sa starom simpatijom. Sa čak šest planeta u vašem znaku, posle 16. februara, nećete moći da ostanete neprimećeni, naročito u društvu suprotnog pola.

Zdravlje Osetljivi sinusi.

Foto Pixabay free images

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Ulazak Plutona, vladaoca vaše kreativnosti, u Vodoliju, već početkom perioda, donosi vam novac. Direktan hod Urana, posle 27. januara, donosi vam obnovu kontakata sa strancima i uvećanje prihoda. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti, u Škorpiji i Biku, 3. i 16. februara, stižu dobici preko poslova u vezi sa turizmom, putovanjima, marketingom. U trećoj nedelji perioda, može da vas razočara ponašanje ili postupak jednog prijatelja.

Ljubav Merkur, vladalac ljubavnih veza, 5. februara ulazi u Vodoliju, pa slobodne Ribe može da zaintrigira harizmatična osoba. Pun i mlad Mesec, u Lavu i Vodoliji, 25. januara i 9. februara, donosi vam udvaranje osobe sa posla, kao i sumnju u iskrenost voljene osobe. Naglašeno astrološko polje tajni i mašte, u poslednjoj nedelji perioda, nagoveštava ulazak u pravu ili platonsku romansu.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave