DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 21. NOVEMBAR: Lav da se pazi rasprave sa saradnicima, Vagu očekuje romantičan susret, Strelac menja planove

Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 21. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 21. НОВЕМБАР: Лав да се пази расправе са сарадницима, Вагу очекује романтичан сусрет, Стрелац мења планове

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan

Pozicija Meseca donosi vam ponudu za isplativ aranžman, naročito ako se bavite zanimanjem, koji uključuje česta putovanja. Čuvajte dokumenta i pazite šta potpisujete. Rasprave sa partnerom i članovima porodice. Podložnost infekcijama.

Bik

Inkonjukcija između Meseca i vašeg vladaoca Venere, planete novca, donosi vam neočekivane izdatke, naročito ako ste angažovani na nekom društvenom projektu ili ako radite u medijima. Ljubomorne scene ili razdvajanje od partnera.

Blizanaci

Mesec u astrološkoj kući karijere pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, pa danas izbegavajte donošenje važnih odluka. Moguć prekid komunikacija sa strancima i rasprave sa voljenom osobom i članovima porodice. Problemi sa cirkulacijom.

Rak

Povedite više računa o finansijama i ulaganjima u nove projekte sa strancima, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Izbegavajte konflikte sa saradnicima, sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Promenite način ishrane.

Lav

Naglašeno astrološko polje ljubavi i kreativnosti, gde je i vaš vladalac Sunce, povoljno utiče na vaše finansije. Rasprave sa saradnicima i kolegama. Preko poslovnih kontakata možete da upoznate osobu koja vas neće ostaviti ravnodušnim. Nesanica.

Devica

Sa Mesecom u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom izbegavajte rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima prodice. Pozicija Urana donosi vam promenu plana koja se odnosi na aranžman sa strancima. Opasnost u saobraćaju.

Vaga

Mesec obrazuje izazovan aspekt sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju, pa izbegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije. Na nekom večernjem skupu, očekuje vas romantični susret sa Blizancem.

Škorpija

Mesec u astrološkom u polju ljubavi i kreativnosti, u večernjim satima obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, planetom moći i novca, što povoljno utiče na vaš ljubavni, ali i poslovni život. Rak misli na vas. Podložnost povredama.

Strelac

Sa tri planete u vašem znaku ne možete da ostanete neprimećeni, omiljeni ste i popularni, naročito kod suprotnog pola. Moguć preokret u vašim planovima, koji se odnose na porodični biznis ili neki drugi vid samostalne delatnosti.

Jarac

Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Uranom, donoseći vam sjajne ideje kako da realizujete neki poslovni projekat. Izbegavajte rizične transakcije i čuvajte vredne sitnice. Osetljiv nervni sistem.

Vodolija

Povedite računa o odnosu sa saradnicima i izbegavajte nepotrebne troškove. Sunce, koje upravlja vašim partnerskim odnosima, obrazuje sekstil sa vašim vladaocem Uranom, donoseći vam poznanstvo sa atraktivnom osobom. Opasnost u saobraćaju.

Ribe

Mesec u vašem znaku pravi dobar aspekt sa vašim suvladaocem Jupiterom, što vam donosi uvećanje prihoda, ali i sklonost preterivanju i dramatizovanju. Budite oprezni prilikom sklapanje dogovora i potpisivanje ugovora. Pazite se za volanom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RADOST U DOMU PANTELIĆA: Ćerka proslavila punoletstvo - Dekijeva naslednica je prava lepotica (FOTO)