DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 1. NOVEMBAR: Blizanci ambiciozni, Vaga dobija novac, Vodolija će sresti staru ljubav

Astrolog: Marina Jungić Milošević

31. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 1. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 1. НОВЕМБАР: Близанци амбициозни, Вага добија новац, Водолија ће срести стару љубав

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Prelazak Meseca preko Blizanaca rođene u trećoj dekadi, čini danas malo nervoznijim i sklonim raspravama. Izazovan aspekt sa Venerom, u astrološkoj kući privatnosti, donosi konflikte sa partnerom i članovima porodice. Oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, simbol emocija ali posla, u astrološkoj kući ljubavi i nadahnuća, donosi vam nove susrete i dogovore o novim aranžmanima. Bračni ili dugogodišnji partner pokušava da vam nametne svoju volju. Podložnost povredama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, planete ljubavi i lepote, nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Dobar aspektisa Saturnom u astrološkoj kući karijere, podstiče vašu ambiciju. Provodite više vremena sa prijateljima.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Kada Mesec tranzitira preko Blizanaca, vaša intuicija je još jača, kao i vaša potreba da realizujete kreativne ideje. Napeti aspekti sa Marsom, donose vam neplanirane izdatke, koji se odnose na radove u stambenom ili poslovnom prostoru.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Venere u Devici donose vam uvećanje prihoda preko poslova sa nekretninama. Mesec u astrološkoj kući društvenog života, nagoveštava susrete i poznanstva sa osobama koje su preko posla prisutne u javnosti. Izbegavajte alkohol.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Zbog Sunca u izazovnom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju karijere, trebalo bi da se klonite rasprave sa ljubavnim partnerom i nadređenima. Na nekoj proslavi, možete da privučete pažnju osobe koja neće prestati da misli na vas. Nesanica.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Naglašena deveta astrološka kuća, nagoveštava mogućnost obnove kontakata sa inostranim poslovnim partnerima, ali i susreta sa mladolikom osobom na kraćem putu, predavanju ili seminaru. Novac vam pristiže preko honorarnog posla.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Inkonjunkcija između Meseca i Merkura blizu vašeg vladaoca Marsa, čini vas prilično napetim. Pozicija Venere u astrološkoj kući društvenog života i flerta, nagoveštava mogućnost susreta s nekim ko je prisutan u javnosti, preko posla.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće partnerskih odnosa, u trigonu sa Saturnom, povoljno utiče na ishod pregovora o novom aranžmanu. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera donose vam novac, preko kupoprodaje nekretnina i građevinskih poslova.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u astrološkom polju posla, pod uticajem vašeg vladaoca Saturna, uspećete da ubedite nekoga u ono što želite. Stara simpatija ne odustaje od namere da se vidi s vama u nekom opuštenom ambijentu. Rak misli na vas.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola osećanja, preko astrološkog polja ljubavi i inspiracije, donosi vam susret sa nekadašnjim emotivnim partnerom. Aspekt između vašeg vladaoca Urana i Venere, donosi vam uvećanje prihoda preko kupoprodaje nekretnina.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Blizancima ne prija vašem senzibilitetu, ali će se pokazati dobrim za vaše poslovne odluke, naročito one koje se odnose na porodični ili privatni biznis. Obnova saradnje sa nekadašnjim saradnicima. Rak vam šalje poziv za izlazak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024