ŠARMANTNE DIPLOMATE: Jeste li i vi tipična Vaga? Subjektivna, tvrdoglava, odluku često donosi pod uticajem emocija

Astrolog: Marina Jungić Milošević

08. 10. 2023. u 16:22

VAGA, zodijački znak pod uticajem Venere, uvek pleni šarmom, ljubaznošću, lepotom.

ШАРМАНТНЕ ДИПЛОМАТЕ: Јесте ли и ви типична Вага? Субјективна, тврдоглава, одлуку често доноси под утицајем емоција

Foto Pixabay free images

Miroljubiva je i diplomatski nastrojena, druželjubiva i komunikativna. Zna da bude slatkorečiva, kako bi postigla ono što želi. Mada deluje uzdržano, na distanci, to je samo njen imidž, jer je zapravo emotivnija, nego što to pokazuje. Kod ovog vazdušnog, suptilnog, umetničkog znaka, preovlađuju romantična osećanja, više nego strast, mada žene često ostavljaju utisak fatalnih zavodnica.

A zapravo su često kokete, vole da flertuju. Muškarci deluju pomalo tajanstveno, kao da se ne zna šta misle. Nenametljivog, rafiniranog šarma, poseduju urođenu otmenost i pravi su kavaljeri koji se prema damama ponašaju viteški. Veliku pažnju posvećuju fizičkom izgledu, posebno frizuri. Oba pola obožavaju parfeme, cveće i domaće životinje.

Foto Shutterstock

Žena Vaga, sa Bikom i Ribama, deli titulu najlepših dama Zodijaka. To ne čudi kada se zna da su ovi znaci pod najvećim uticajem Venere, planete lepote, ljupkosti i gracioznosti. Lepo vaspitana, prefinjenih manira, kada govori, "cvrkuće". Mada je često vrlo inteligenta, zbog ljubaznosti i "cvrkutavosti", može da ostavi drugačiji utisak. Esteta, prati modu, voli lepo da se obuče, satima se šminka pred ogledalom.

Kod muškaraca, "pada" na komplimente, cveće, fina pa ne zna da odbije udvarače. Obično kasni na sastanak i to smatra normalnim. Ne podnosi grube i neotesane muškarce, a za partnere bira one privlačne i ambiciozne. Nije materijalista, najvažnije joj je da bude voljena svaki dan. Ukoliko oseti da nije tako, može da ode i u krajnost i da prestane da vodi računa o sebi. Poremećaj emocionalne ravnoteže tera je u krajnost i potpuno izbacuje iz koloseka.

SOMOTSKA RUKAVICA - ČELIČNA PESNICA

KO god misli da je Vaga neodlučna i da stalno vaga "za" ili "protiv" - greši, jer joj Saturn, planeta odlučnosti i istrajnosti, koji je egzaltiran u ovom znaku, daje gvozdenu volju, tako da nikada ne odstupa od svojih ciljeva. Zato za nju važi ona izreka, "somotska rukavica, čelična pesnica". Ipak, to se ne može reći i za njeno zdravstveno stanje, jer je snaga Sunca, simbola vitalnosti, oslabljena u Vagi, zbog čega je njeno zdravlje prilično krhko. Može da ima problema sa bubrezima, kožom, cirkulacijom, pankreasom, diskus hernijom.

Muškarac Vaga je mladolik, otmen, elegantan, negovan. Na njega se možete osloniti, tolerantan je i pronicljiviji nego što na prvi pogled deluje. Niži tip ovog znaka često je lenj i apatičan, ne baš jake volje i koncentracije. Kada su neke banalne, svakodnevne odluke u pitanju, dovoljna je mala zbrka, da postane neodlučan.

Mane i muških i ženskih predstavnika sedmog zodijačkog znaka su subjektivnost i tvrdoglavost, pa odluke često donose pod uticajem emocija. Najvažniji su im mir i harmonija, zbog čega su često skloni kompromisima.

Foto Pixabay free images

Što se karijere tiče, oba pola odlično se snalaze u kreativnim, umetničkim zanimanjima, poslovima u medijima, kao i u trgovini, pravosuđu i poslovima koji podrazumevaju rukovanje novcem (Venera je i simbol novca). Žene Vage su prilagodljivije uslovima rada, nego muškarci, koji neće da rade bilo šta, čak i ako im taj posao omogućava solidnu zaradu.

Žene rođene u ovom znaku veoma su vezane za članove porodice i roditelje, posebno majku, brižne su i spremne da se žrtvuju za njih. Kao majka, Vaga je izuzetno posvećena deci, dok muškarac Vaga više neguje prijateljske odnose s njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)