KOJE ZODIJAČKE ZNAKE ČEKA LJUBAV OVE JESENI? Erotski duet Venere i Marsa donosi buru emocija

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 09. 2023. u 22:38

SAZNAJTE šta vam zvezde predviđaju u ljubavi, zdravlju i na poslu. Pročitajte horoskop za vaš znak, kao i za vaš podznak i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

КОЈЕ ЗОДИЈАЧКЕ ЗНАКЕ ЧЕКА ЉУБАВ ОВЕ ЈЕСЕНИ? Еротски дует Венере и Марса доноси буру емоција

Foto: Profimedia

* Vatrene i vazdušne znake sredinom meseca očekuju nagli raskidi i isto takve obnove veza, kao i susreti na putovanjima u inostranstvu, sportskim tribinama, koncertima

LjUBAVNE planete, Venera u vatrenom, strastvenom Lavu i Mars u šarmantnoj, suptilnoj Vagi, do 8. oktobara povoljno utiču na emotivni život svih zodijačkih znakova, a najviše vatrenih i vazdušnih - Ovnova, Blizanaca, Lavova, Vaga, Strelaca i Vodolija. Dobar aspekt (sekstil) koji ove planete emocija i strasti obrazuju do 8. oktobara, biće zaslužan za harmonične emotivne, bračne, porodične ali i prijateljske odnose. Ako u ličnom horoskopu imate ovaj aspekt, srećnik ste koga, između ostalog, krasi dobro raspoloženje, optimizam, vedrina duha i umeće uživanja u životu. A da ljubavna sreća u drugoj polovini prvog jesenjeg meseca bude veća, pobrinuće se i Merkur, planeta komunikacija, koji takođe pravi dobre aspekte sa Venerom i Marsom. Zbog toga će mnoge veze započeti lepršavim kontaktom preko društvenih mreža i dopisivanjem, a kada se pokrene bura emocija, teško će moći da se zaustavi... Već sredinom septembra, Venera ponovo obrazuje kvadrat sa retrogradnim Uranom, što vatrenim i vazdušnim znacima može doneti iznenadne raskide i isto takve obnove veza. Takođe, očekuju ih strastveni susreti na putovanjima u inostranstvu, sportskim tribinama, koncertima, u klubovima...

Posle 27. septembra, Venera u napetom aspektu sa retrogradnim Plutonom, najavljuje trzavice u partnerskim odnosima, naročito kod Bikova, Vaga, Riba, Škorpija, Ovnova i Jarčeva. Pluton, planeta koja osim velikog novca i harizmatičnosti, simbolizuje i moć i nasilje, biće u napetom aspektu i sa Marsom, zbog čega žene sa ovakvim natalnim aspektima, mogu da postanu žrtve nasilnika.

Venerin kvadrat sa retrogradnim Jupiterom, do kraja septembra, podstiče nestrpljenje i želju za preterivanjem kod Bikova, Vaga i Riba. Ovaj aspekt utiče i na apetit, jer budi želju za hranom, koja može biti iposledica neke nerešene emotivne situacije.

Retrogradna Venera, početkom oktobra, obrazuje opoziciju sa retrogradnim Saturnom, planetom prošlosti, aspekt koji vodi ka obnovi starih veza ili susretima sa nekadašnjim simpatijama, naročito kada je reč o Lavovima i Vodolijama rođenim u trećoj dekadi, zatim, februarskim Ribama i Devicama, kao i Ovnovima i Vagama treće dekade.

Treća ljubavna planeta, retrogradni Neptun u senzibilnim Ribama, u poslednjoj sedmici septembra, obrazuje inkonjunkciju sa Venerom. Ovaj izazovan aspekt budi emotivni zanos, često donosi i platonsku ljubav, ali i razočarenja. Iastovremeno, Neptun pravi i opoziciju sa Marsom, čiji je uticaj inače oslabljen u Vagi. Budući da Neptun predstavlja beg od stvarnosti u svet religije, fantazije i mašte, ali i alkohola, droga i psihičkih poremećaja, njegovi aspekti sa ljubavnim planetama mogu da donesu velike probleme.

"KRALjICE DRAME" VODE GLAVNU REČ

OSOBE sa Venerom u petom zodijačkom znaku, vrlo su privlačne i ne mogu da ostanu neprimećene. Uživaju u divljenju okoline i često se nađu u centru pažnje. Ponosne su i sujetne, ali i romantične i teatralne - žene su "kraljice drame", a muškarci izuzetno šarmantni i pomalo naporni. Mada društvene, ljubazne i prijatne, osobe sa Marsom u Vagi često nemaju dovoljno samopouzdanja, dok im raspoloženje često zavisi od emotivne ravnoteže. Zbog toga u ovom harmoničnom planetarnom duetu, glavnu reč ipak vodi Venera, simbol žena, kojima će muškarci (Mars u Vagi) džentlmenski izlaziti u susret u nameri da udovolje njihovim željama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona