KOLAPS U BEOGRADU: Svuda ogromne gužve, zakrčeni mostovi, paralisan i centar grada (FOTO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 17:34

OGROMNE saobraćajne gužve tretnutno su u Beogradu.

КОЛАПС У БЕОГРАДУ: Свуда огромне гужве, закрчени мостови, паралисан и центар града (ФОТО)

Foto: Printskrin Naksi kamere

Naročito su opterećeni mostovi, autoput, ali i sam centar grada. Građani iz najrazličitih ulica kažu da se jedva pomeraju. Brankov most, Gazela, Pančevački most i Most na Adi poptuno su zakrčeni, piše Blic. Gužva na Brankovom mostu je u oba pravca, ali ipak znano više iz pravca Novog Beograda ka centru. Ovde su i radovi, tako da su u jednom delu mosta zatvorene obe brze trake. Na Gazeli nema radova, ali se vozila zbog ogromne gužve jedva pomeraju.

Što se tiče Pančevačkog mosta, gužve su u oba pravca, ali je zakrečenje totalno iz pravca Borče ka centru. Na Mostu na Adi takođe su ogromne kolone vozila. Vozla na auto-putu u novobeogradskom delu i to u pravcu ka novom Novom Beogradu jedva da se pomeraju. U suprotnoj traci je nešto malo bolja situacija, ali se i tamo mili.

Ogromne gužve su i na Autokomandi. Kako u gornjem delu ka Slaviji i u suprotnom pracu, tako i ispod, na autoputu. Takođe, opterećen je i Bulevar vojvode Mišića, odnosno Beogradski sajam i mostarska petlja.

Zakrčenje i u centru grada

Što se tiče samog centra grada - totalno zagušenje je na Trgu Nikole Pašića. Ovde su ogromne gužve u smeru ka Bulevaru kralja Aleksandra, ali vozila se jedva kreću i ka Terazijskom tunelu.

Vozila se jedva kreću i na Savskom trgu, u Takovskoj ulici, na Bogosloviji, kružnom toku Slavija, u Ulici kraljice Natalije, Bulevar despota Stefana, Bulevar kralja Aleksandra kod Vukov spomenika...

Što se tiče Novog Beograda, ni tu situacija nije ništa bolja. Veliki broj vozila je u Jurija Gagarina, Bulevaru Mihajla Pupina. I tu je totalni kolaps.

Građani javljaju i da su kilometarske kolone na auto-putu kod Straževice u pravcu ka gradu, kao i da su velike gužve u Vitezova Karađorđeve zvezde, zatim na obilaznici kod Železnika, Bubanj potok ka gradu...

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega