POSLE KESA ZA ĐUBRE, NOVI MODNI ŠOK: U Srbiji koštaju 20 dinara, a od njih prave nakit i prodaju ga za 160 evra (FOTO/VIDEO)

Novosti online

18. 08. 2022. u 23:59

TAMAN nam se učini se da nas više ništa ne može iznenaditi u svetu mode, ali ipak iznenađenjima nikad kraja.

ПОСЛЕ КЕСА ЗА ЂУБРЕ, НОВИ МОДНИ ШОК: У Србији коштају 20 динара, а од њих праве накит и продају га за 160 евра (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin Balensijaga

 Nedavno smo imali priliku da vidimo kako je "Zara home" u prodaju izbacila metlu, istu onu koju možemo da pronađemo na pijaci, a zatim je modni brend "Balenciaga" kao deo nove zimske kolekcije za 2022. lansirala kesu za đubre. Ali, to nije sve!

Ovaj poznati brend, čiji komadi odeće dostižu vrtoglave cifre, ponovo je šokirao javnost kada je izbacio minđuše napravljene od pertli čija cena iznosi oko 160 evra, odnosno nešto manje od 20.000 dinara.

Ove minđuše su napravljene od crno-belih pertli u obliku mašnice, a reklo bi se da su pertle zapravo iste one sa "Balenciaga" patika.

Takođe, dizajner Demna Gvasilo očigledno da je prepun ideja, te je uspeo da iskoristi sve one stvari koje nikome ne bi pale na pamet. Osim minđuša, osmislio je i ogrlicu od pertli, koja košta oko 530 evra, tačnije za nju biste "morali" da izdvojite oko 60.000 dinara.

Ako ste mislili da je to sve, varate se. Zihernadle prema dizajneru Gvasilu ne služe samo za pričvršćavanje odeće, već i za nošenje oko vrata ili na ušima. Pakovanje ovog predmeta koje inače može da se nađe za 300 dinara, košta neuporedivo više. Te, za jednu ogrlicu od zihernadli trebalo bi da izdvojite 1.060 evra, dok minđuše koštaju 415 evra.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri