PROŠLONEDELjNA epizoda najpopularnijeg kviza "Slagalica" izazvala je žustru raspravu na društvenim mrežama, kada je umesto takmičara, pažnju javnosti privukla voditeljka Kristina Radenković, na šta je morao da reaguje i javni servis.

Komentari (3)

PERAAS

14.12.2021. 14:44

PUNA PODRSKA VODITELJIMA KVIZA !!! VAZNO JE DA BAR RTS ODRZI KULTURU GOVORA , PRAVOPIS I GRAMATIKU SRPSKOG JEZIKA !!!! NA DRUGIM TV STANICAMA VODITELJI KAO DA NI PORED SKOLE NISU PROSLI A KAMO LI NESTO NAUCILI...

Dejo

14.12.2021. 19:31

Momak je tacno odgovorio,preciznije kontinent izgovirio je onako kako se govori u njegovom kraju.Koga Vi ovdje zaglupljujete?Neko hoce da kaze ,momkov pradjed ,djed otac pogresno du govorili.Tacno je kako se u tom kraju izgovara.Srpski jezik je zato i toliko bogat zato sto je raznolik .Vi hocete da kazeta akcentovanje naprimjer na Zlataru,Zlatiboru,Macvi ,Romaniji ,Krajini .....nije ispravno ispravno je samo Beogradski ili Vogvodjanski akcent.Po vama pokojni Vuk otac cirilice nije znao nista da je bilo moguce da bude mjesto momka kontinent isto bi odgovorio ,a ova bi ga ispravila.Manite se sebicnosti zatvaranja u torove to Srbi i Srpski jezik nisu zasluzili.