STUDENTI MOGU DA SE UPOZNAJU SA KORPORATIVNOM KULTUROM: Centar za razvoj karijere organizuje novu "Zoom kaficu"

Lj.B.

10. 10. 2023. u 14:39

Univerzitet ju Beogradu pozvao je studente da se 17. oktobra od 14 časova priključe još jednom onlajn druženju u organizaciji Centra za razvoj karijere. Nova “Zoom kafica" posvećena je vrlo značajnoj temi – korporativnoj kulturi.

СТУДЕНТИ МОГУ ДА СЕ УПОЗНАЈУ СА КОРПОРАТИВНОМ КУЛТУРОМ: Центар за развој каријере организује нову Zoom кафицу

univerzitet u beogradu

Tokom zum kafice studneti će dobiti odgovore na pitanja, kao što su:  Kako korporativna kultura utiče na motivaciju i angažovanje zaposlenih, zZašto je važno da razmislite o kompatibilnosti između vaših vrednosti i vrednosti kompanije u kojoj želite da radite, kako korporativna kultura može uticati na produktivnost i uspeh organizacije, koje su prednosti rada u kompaniji koja neguje pozitivnu korporativnu kulturu i kako se različite korporativne kulture odražavaju na radno okruženje i timsku saradnju?

Gošća je Jasmina Stefanović, diplomirani filolog engleskog jezika i književnosti,  sertifikovani asesor. Radila je, između ostalog, u Kanadskoj ambasadi, Međunarodnoj organizaciji za migracije, Narodnoj banci.

Prijava je obavezna i obavlja se elektronski putem linka https://forms.office.com/e/ZzbUhd3RBt

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije.

“Zoom kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja novi onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)