POČELA ŠKOLSKA GODINA NA FAKULTETIMA: Intonirana himna, ministar sa brucošima na Veterini i FPN

Lj.B.

03. 10. 2022. u 12:54

INTONIRANjEM državne himne danas je počela školska godina na Univerzitetu u Beogradu, a ministar prosvete Branko Ružić prisustvovao je prijemu brucoša na Fakultetu veterinarske medicine i Fakultetu političkih nauka i poželeo im srećan početak studija.

ПОЧЕЛА ШКОЛСКА ГОДИНА НА ФАКУЛТЕТИМА: Интонирана химна, министар са бруцошима на Ветерини и ФПН

Foto: Ministarstvo

- Na početku ove nove, značajne etape u vašem životu, želim da vam poručim da je ulaganje u znanje velika investicija. To je jedini način da ostvarite svoje profesionalne i lične ambicije. Zato tokom studija budite vredni, istrajni i uporni, ne propustite da učestvujte u vannastavnim aktivnostima i pratite kurseve i seminare fakulteta, čiji je cilj dodatno individualno usavršavanje - poručio je Ružić brucošima.

Ministar je danas uručio indekse studentima koji su najbolje rangirani na prijemnom ispitu Fakulteta veterinarske medicine i ocenio da je reč o veoma zahtevnom fakultetu.

Obraćajući se brucošima Fakulteta političkih nauka Ružić je poručio da će im ova visokoškolska ustanova omogućiti nova znanja i veštine, koja će definisati njihovu buduću profesiju.

On je dodao da ovaj fakultet neguje interdisciplinarni i komparativni pristup u obrazovanju i da za studije na ovom fakultetu svake godine postoji veliko interesovanje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?