OTVARANjEM izložbe fotografija "Državnička sahrana, sahrana jedne države" Imre Saba Alternativnom umetničkom prostoru "Kvaka 22" (Ruzveltova 39) 4. maja počeće manifestacija Beogradski mesec fotografije koja se održava na više lokacija u Beogradu.

Komentari (4)

kekec

29.04.2021. 14:47

a, po cemu je to drzava jugoslavija bila srediste kultura i religija?? ta drzava bila je PROMASAJ od 1918. kada je postala kazamat za slovence i hrvate! kako mozete da poredjujete slovence i hrvate, katolike i protestante koji su 900 godina bili deo civilizovane evrope sa muslimanima i pravoslavcima koji su 500 godina bili pod turcima? ta se drzava DVA puta raspala u krvi do kolena, ta drzava bila je LAZ i sva sreca da vise nismo sa srbima i ostalima u drzavi i uniji.

Mama

29.04.2021. 23:58

@kekec - Da nije bilo te Yugoslavije saka slovenackih ko jusara i i saka zagoracabi davno bila asimilovana u Austrougarsku a Srboja bi izbegla krvave pogrome i zrtve za oslobadjanje i pranje krvavih tragova ta dva plemena.(Samo su zagorci autohtoni a ostalo su pokatoliceni Srbi. Ko nezna svoje korene placa ceh kad tad.