VEČERAS je emitovana prva epizoda serije "Porodica" koja prikazuje poslednja tri dana pre hapšenja Slobodana Miloševića.

Branka

30.03.2021. 01:20

On je odglumio fantasticno,kao i Mirjana a i ostali su super izneli svoje uloge.Bilo je zadovoljstvo gledati ih sve,Bravo i reziji i svima oststalim koji su u ovome ucestvovali ,jedva cekam sutrasnju epizodu .Srecno svima

Boy

30.03.2021. 07:14

...a onda je došla na vlast "žuta falanga",predatori državnih para i opljačkaše ovaj narod do koske. Svuda gde su "naši zapadni prijatelji" doneli demokratiju i boljitak ostalo je samo zgarište i pepeo. Danas nigde nema Dušana Mihajlovića,Mlađana Dinkića,Borisa Tadića,Dušana Petrovića,Janjuševića i Kolesara Perišića,Čede Jovanovića,Šutanovca.....polako obrću ono što oteše bez ikakvih posledica. Vreme će pokazati kolika je Sloba Milošević bio veličina u svakom pogledu.

Nicky

30.03.2021. 10:28

Moj utisak je da serija nije uopšte navijačka, štaviše i vrlo realistična. Neki likovi poput: Mire Marković, Marije pa i onih koji su ga podržavali, nisu ni za ludnicu a kamoli za političku scenu. Kao i svi pacovi, razbežali su mu se oni koji su osetili da brod tone, a koji su do juče uz njega živeli kao grofovi, krali i otimali. Kratko rečeno: Silom je došao, silom vladao, silom i otišao! To je poruka serije.

Prelepo stvarno prelepo

30.03.2021. 11:26

Umesto da napravite serijal o životu S.Miliševića, vi ste mu napravili krunu smrti. Ne možeš priču početi od kraja. Srecno vam bilo sa serijalima, zanimljivije su mi knjige!