USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE NAKON PRVE EPIZODE: Serija "Porodica" izazvala burne reakcije

Novosti online

29. 03. 2021. u 22:14

VEČERAS je emitovana prva epizoda serije "Porodica" koja prikazuje poslednja tri dana pre hapšenja Slobodana Miloševića.

УСИЈАЛЕ СЕ ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ НАКОН ПРВЕ ЕПИЗОДЕ: Серија Породица изазвала бурне реакције

Foto Promo

Serija je počela čuvenim govorom Slobodana Miloševića na Ušću 1988. Zatim su prikazani događaji iz vile "Mir" 2001. godine. 

Reakcije na drušvenim mrežama su i više nego pozitivne, što je veliki uspeh, obzirom na to da su prikazani još uvek "sveži" događaji i da se većina i dalje dobro seća perioda vladavine Slobodana Miloševića i njegove supruge Mirjane Marković.

Glumci Mirjana Karanović i Boris Isaković su pobrali najveći deo pohvala za glumu.

Boris Isaković i Mirjana Karanović glumački par godine", "Boris Isaković drži čas glume", "Radovan Vujović kao Beba Popović je genijalan" samo su neki od mnogih komentara na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (6)

Branka

30.03.2021. 01:20

On je odglumio fantasticno,kao i Mirjana a i ostali su super izneli svoje uloge.Bilo je zadovoljstvo gledati ih sve,Bravo i reziji i svima oststalim koji su u ovome ucestvovali ,jedva cekam sutrasnju epizodu .Srecno svima

Boy

30.03.2021. 07:14

...a onda je došla na vlast "žuta falanga",predatori državnih para i opljačkaše ovaj narod do koske. Svuda gde su "naši zapadni prijatelji" doneli demokratiju i boljitak ostalo je samo zgarište i pepeo. Danas nigde nema Dušana Mihajlovića,Mlađana Dinkića,Borisa Tadića,Dušana Petrovića,Janjuševića i Kolesara Perišića,Čede Jovanovića,Šutanovca.....polako obrću ono što oteše bez ikakvih posledica. Vreme će pokazati kolika je Sloba Milošević bio veličina u svakom pogledu.

Nicky

30.03.2021. 10:28

Moj utisak je da serija nije uopšte navijačka, štaviše i vrlo realistična. Neki likovi poput: Mire Marković, Marije pa i onih koji su ga podržavali, nisu ni za ludnicu a kamoli za političku scenu. Kao i svi pacovi, razbežali su mu se oni koji su osetili da brod tone, a koji su do juče uz njega živeli kao grofovi, krali i otimali. Kratko rečeno: Silom je došao, silom vladao, silom i otišao! To je poruka serije.

Prelepo stvarno prelepo

30.03.2021. 11:26

Umesto da napravite serijal o životu S.Miliševića, vi ste mu napravili krunu smrti. Ne možeš priču početi od kraja. Srecno vam bilo sa serijalima, zanimljivije su mi knjige!