"SAD ĆEŠ DA SE DRUŽIŠ SA GLOGIJEM I NIKOLOM SIMIĆEM": Potresan govor Irfana Mensura na sahrani Vlaste Velisavljevića rasplakao sve prisutne

Novosti online

27. 03. 2021. u 15:55

LEGENDARNI glumac Vlasta Velisavljević je sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana uz prisustvo porodice, prijatelja i kolega. Najteže je, nema sumnje, bilo njegovoj supruzi Nadi koja je jedva stojala na nogama od tuge i bola.

САД ЋЕШ ДА СЕ ДРУЖИШ СА ГЛОГИЈЕМ И НИКОЛОМ СИМИЋЕМ: Потресан говор Ирфана Менсура на сахрани Власте Велисављевића расплакао све присутне

Foto: V. Danilov

Veliki broj ljudi okupio se danas na Novom groblju kako bi glumcu odao počast i poslednji put se oprostio od njega.

Govor na sahrani održao je glumac Irfan Mensur, a njegove reči mnoge su naježile.

- Imam tremu jer moram da ti mahnem u ime JDP-a, hteo sam da održim prigodan govor, ali sam onda pročitao šta su o tebi objavili i napisali i ostao sam bez reči.

Sve što su oni napisali i govorili ti pripada. Lane, Voja, Dimitrije zvani Mića, ja, pa i ovi balavci, Žarko, Leka, Glogi, primili smo te u naše društvo iako si bio najmlađi i priznaj da si se dobro osećao sa nama.

Sad ćeš da se družiš sa Glogijem i Nikolom Simićem. Kaži Nikoli da je recept koji je dao Voji i meni protiv opadanja kose odličan i deluje. Ceo život Vlaste Velisavljevića je jedna velika anegdota, o kojima bih mogao da vam pričam do sutra - pričao je glumac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)