KIM KATRAL KAO PLAVOKOSA ALEKSIS: Februar donosi premijere novih serija i sezona na kanal Foks lajf

V. N.

30. 01. 2021. u 16:46

NAJKRAĆI mesec u godini na kanalu Foks lajf biće u znaku premijera novih serija i sezona svetskih TV hitova.

КИМ КАТРАЛ КАО ПЛАВОКОСА АЛЕКСИС: Фебруар доноси премијере нових серија и сезона на канал Фокс лајф

Foto Foks

Već u prvoj nedelji, startuje dugo očekivana američka sapunica "Basnoslovno bogati", romantična saga "Hi-Fi" i novi ciklus drama "Milion malih stvari" i "To smo mi", i komedije "Dobro mesto".

Do kraja meseca gledaćemo (uporedo sa Amerikancima) nove epizode "Uvoda u anatomiju" i "Vatrogasne stanice 19", kao i "Čikašku hitnu pomoć".

Serija "Basnoslovno bogati", koja je na programu od 1. februara (ponedeljkom u 22.00), vraća nam na male ekrane opasnicu Samantu iz "Seksa i grada" - Kim Katral.

Ova južnjačka gotička drama, u kojoj se prepliću bogatstvo, moć i religija, u centar zbivanja smešta izuzetno imućnu porodicu Monro iz Luizijane, koja je novac zaradila putem hrišćanske televizijske mreže.

Foto Foks

Iznenadna smrt njenog osnivača Judžina Monroa u avionskoj nesreći, pokrenuće lavinu skandala. Njegova supruga Margareta Monro i odrasla deca šokiraće se kada budu saznali da je Judžin imao odraslu vanbračnu decu, koja su, takođe, uključena u testament.

Posle bezuspešnog pokušaja Margarete da isplati vanbračne naslednike pokojnog supruga, oni počinju da kuju drugačije planove. Odlučuju da ostanu u gradu i postanu deo porodične imperije. Na tom putu imaće opasnog protivnika, jer Margareta će učiniti sve da bi zaštitila svoju decu i sačuvala bogatstvo koje im pripada.

Glamura, šljokica, skandala, čupanja za kosu i ostalih pikantnih sastojaka čuvene "Dinastije" biće napretek, jer "Basnoslovno bogati" neodoljivo podsećaju na TV čedo Arona Spelinga, a Kim Katral na plavokosu verziju opasnice Aleksis.

Od producentkinja hit serija "Ružna Beti", "Južnjačko srce" i "Državni poslovi", Veronike Vest i Sare Kučerka, istog dana stiže nam romantična dramedija "Hi-Fi" (ponedeljkom u 22.00). Inspirisan romanom Nika Hornbija "Visoka vrednost" i istoimenim filmom iz 2000, serijal prikazuje čuvenu priču iz ženske perspektive. Zoi Kravic glumi najveću obožavateljku muzike. Rob je vlasnica prodavnice CD-ova, opsednuta je pop kulturom i spiskovima najboljih izvođača. Ova ženska verzija lika, kojeg je u filmu glumio Džon Kjuzak, direktno se obraća gledaocima dok predstavlja svoje veze iz prošlosti.

Popularna serija "Milion malih stvari" vraća se 3. februara sa premijernom trećom sezonom (sredom u 22.00). Posle Edijeve (Dejvid Džintoli) saobraćajne nesreće, Ketrin (Grejs Park) se oslanja na grupu za podršku. Ma koliko se trudila da sačuva hladnu glavu, ona uskoro otkriva moguću vezu između Edijevog udesa i Aleksine misteriozne smrti. Roum (Romani Malko) i Redžina (Kristina Moziz) suočavaju se sa teškom odlukom, koja se tiče njihove budućnosti. Megi (Alison Miler) započinje novi život na Oksfordu, gde se neočekivano vezala za svog cimera. Geri (Džejms Rodej Rodrigez) ulazi u novu ljubavnu vezu sa lepom Darsijom (Florijana Lima).

Foto Foks

Istog dana, sat kasnije (22.00), gledamo petu "rundu" drame "To smo mi", koja se okitila Zlatnim globusom i sa četiri Emi nagrade. Serija autora Dena Fogelmana, trostrukog dobitnika Emi nagrade, prati porodicu Pirson kroz nekoliko decenija. Od Džeka (Majlo Ventimilja) i Rebeke (Mendi Mur), kao mladih roditelja osamdesetih godina, do njihove 37-godišnje dece Kevina (Džastin Hartli), Kejt (Krisi Mec) i Randala (Sterling K. Brau), koji tragaju za ljubavlju i ispunjenošću u sadašnjosti. Ova drama otkriva kako i najmanji događaji u životu mogu da oblikuju osobu i kako veze između ljudi mogu da prevaziđu vreme, udaljenost, pa čak i smrt. Na početku novog ciklusa, Pirsonovi se okupljaju kako bi proslavili 40. rođendan i prisetili dana kada su rođeni. Kevin i Medison (Kejtlin Tompson) se bore s veridbom, dok Kejt i Tobi (Kris Salivan) prave krupne korake na putu ka usvajanju. Džek i Rebeka se spremaju za pubertet...

Foto Foks

OPROŠTAJ OD "DOBROG MESTA"

UTORAK veče na Foks lajfu biće posvećeno smehu. Hvaljena i od kritike i od publike, komedija o zagrobnom životu Majkla Šura ("Parkovi i rekreacija" i "Ofis") "Dobro mesto", ulazi u četvrtu i poslednju sezonu. Nove dogodovštine Elenor, Majkla, Čidija, Tahani, Džejsona i Dženet pratićemo od 2. februara u 21.00. Dobivši poslednju šansu da zasluže "dobro mesto", ekipa mora da se dokaže pomaganjem novajlijama da postanu dobri ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna