NAREDNOG MESECA IGRANJA SAMO PETKOM: Narodno pozorište u Kikindi početkom februara nastavlja sezonu

R. Šegrt

27. 01. 2021. u 17:01

OVOGODIŠNjU pozorišnu sezonu, prkeinutu zbog epidemije koronavirusa, Narodno pozorušte u Kikindi nastavlja u petak, 5. februara, uz određene izmene.

НАРЕДНОГ МЕСЕЦА ИГРАЊА САМО ПЕТКОМ: Народно позориште у Кикинди почетком фебруара наставља сезону

R. Šegrt

Najvažnija je da će se tokom narednog meseca predstave igrati samo petkom, umesto kao ranije, svakog utorka i subote. Izmenjen je i termin, pa će predstave izvoditi od 19, umesto od 20 sati, kao ranije. Iz pozorišta je najavljeno da će se u salu ulaziti uz poštovanje svih epidemioloških mera (merenje tempereture na ulazu, nošenje maski , fizička distanca u gledalištu...).

Glumci se vraćaju na scenu posle pauze od dva i po meseca, jer je sezona zbog nepovoljne epidemiološke situacije i širenja koronavirusa prekinuta sredinom novembra protekle godine. Pred publiku ponovo izlaze predstavom „Ordinacija“ Slobodana Simića, u ređiji Nenada Gvozdenovića. Do kraja februara, svakog petak igraće još „Kovače“ ( tekst Danilo Nikolić, režija Tijana Vasić), „Sirote male hrčake“ ( tekst Gordan Mihić, režija Marko Đurić ) i „Smrt čoveka na Balkanu“ ( po tekstu i u režiji Miroslava Momčilovića).

Poslednju premijeru ansambl Narodnog pozorišta u Kikidni izveo je 10. oktobra, bili su to „Kovači“, koji su nakon toga odigrani još smao dva puta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna