„OSTAĆE UVEK LEPA U MOM SEĆANJU“ – Petra Božovića duboko potresla smrt Mire Furlan: Ona je svoju tragičnost utkala u svaku svoju ulogu!

Novosti online

22. 01. 2021. u 10:32

LEGENDARNA glumica Mira Furlan preminula je u sredu u 65. godini.

„ОСТАЋЕ УВЕК ЛЕПА У МОМ СЕЋАЊУ“ – Петра Божовића дубоко потресла смрт Мире Фурлан: Она је своју трагичност уткала у сваку своју улогу!

Foto M.Labudović

U filmu "Lepota poroka" partner joj je bio Petar Božović. Legendarnog glumca veoma je rastužila vest o njenoj smrti.

-Nisam znao da je bila bolesna. Prvo što sam ugledao jutros bio je njen krupni plan i znao sam da nisu dobre vesti - kaže Božović i nastavlja:

-Mnogo mi je žao što je otišla. Bila je divna osoba. Ona je svoju tragičnost utkala u svaku ulogu i sa svojom fizičkom lepotom ostavila neizbrisiv trag u našoj kinematografije. To su tako retka bića koja svoju sudibnu nose, a onaj gore ih gura tamo gde nisu hteli. Zahvalan sam joj na svemu i ostaće uvek lepa u mom sećanju. Zbogom Mirka, počivaj u miru.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju