POZNATA spisateljica danas je izgubila bitku sa opakom bolešću. Godinama se lečila, a pomoć u borbi protiv raka tražila je svuda u svetu, ali i u molitvi.

Komentari (7)

Ljudi opametite se

05.08.2020. 20:03

Draga nasa Isidora, ova vest da niste uspeli da se izborite sa nekom bolescu, jako nas je potresla. Posebno zbog toga jer nismo mogli ni pomsiliti da se i Vama tako nesto desilo. Ostacete vecno u nasim srcima kao neko ko nam je mnogo znacio kao i Vasoj Familiji. Neka Vam Andjeli uvek stoje na usluzi.

LOLA CG

05.08.2020. 22:37

Vjecnaja pamjat. Hvalaza opsezan knjizevni opus, za prepoznatljivu i lijepo upakovanu drskosti ,ali i umilnost recenica u Vasim djelima. Originalnost Vase pojave i lepeza sesira, stil govora i ton glasa. Sve zajedno cini Vas vjecnom. Divila sam se Vasoj snazi, optimizmu i otvorenoj, neprekidnoj borbi protiv nepobjedivog napadaca. S toga, vjecni mir u Carstvu nebeskom i iskreno saucesce Vasoj porodici. Pocivajte u miru.

Milanka

08.08.2020. 08:28

Neka joj je vecna slava!Nije joj lako bilo da se u vreme kovida-19 izbori sa opak bolescu.Umrla je mlada .Steta,izgubili smo ambicioznu osobu koja je mogla da uradi jos zanimljivih dela.Saucesce njenim voljenima.J

Jelena

10.08.2020. 09:10

Unikat...original...neponovljiva.....uvek svoja...treba ostati dostojanstvan...u ovakvom okruženju...nisam je pratla i čitala njene knjige...ali ostavila je dubok utisak...revolucionar i dama...