DUNAV FILM FEST U SMEDEREVU : Međunarodna smotra od 22. do 27. avgusta u Malom gradu Smederevske tvrđave

V.V.S.

13. 07. 2023. u 11:45

ŠESTO izdanje Međunarodnog filmskog festivala "Dunav Film Fest" biće održano od 22. do 27. avgusta u Malom gradu Smederevske tvrđave.

ДУНАВ ФИЛМ ФЕСТ У СМЕДЕРЕВУ : Међународна смотра од 22. до 27. августа у Малом граду Смедеревске тврђаве

foto Promo

Praznik filma koji već nekoliko godina stavlja Smederevo na mapu festivalskih prestonica premijerno će prikazati najznačajnija ostvarenja podunavske kinematografije. Publika će ponovo moći pod vedrim nebom da uživa u više od trideset ostvarenja podeljenih u četiri programske celine na četiri atraktivne lokacije u Smederevu.

Šesto izdanje obeležiće zapažena ostvarenja velikih festivala, nagrađivani i filmovi priznatih reditelja, kao i filmovi mladih autora i autorki čije karijere su tek na početku.

Festival je takmičarskog karaktera i žiri svake godine čine relevantni filmski radnici koji će dodeliti nagradu "Dunavska lađa" za najbolji film u ovoj selekciji.

Glavna lokacija festivala i ove godine biće Mali grad Smederevske tvrđave, dok će publika i dalje uživati na lokacijama poput Dunavskog parka, Platoa kod Karađorđevog duda i u Centru za kulturu Smederevo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)