USKORO POČINJE DOK: Međunarodni festival dokumentarnog filma , od 2. do 5.februara u MTS Dvorani

V.V.S.

05. 01. 2023. u 16:16

PETI međunarodni festival dokumentarnog filma DOK, održaće se od od 2. do 5. februara u MTS Dvorani - saopštili su organizatori.

УСКОРО ПОЧИЊЕ ДОК: Међународни фестивал документарног филма , од 2. до 5.фебруара у МТС Дворани

foto:promo

Publika će moći da vidi filmske portrete Sesarije Evore, Džonija Depa i princeze Dajane, kao i ostvarenja koja govode o razotkrivanju tajni Holivuda i inovativne izraze u domaćem dokumentarnom filmu. Inače, DOK festival nastao je sa idejom da publici ponudi najnovija ostvarenja iz oblasti dokumentarnog filma. Program festivala čine pažljivo selektovani filmovi po meri gledalaca koji se premijerno prikazuju u Srbiji.

Umetnički direktor festivala Igor Toholj povodom novog izdanja DOK-a rekao je:

- Peto izdanje festivala u glavnom programu predstavlja nešto svedeniji, ali fokusiraniji program, s obzirom na teme i autorske ideje. Po običaju, tu je nekoliko filmskih portreta značajnih stvaralaca iz različitih umetničkih disciplina, a dva filma nam razotkrivaju otvorenu seksploataciju i mizoginiju u Body Parts i skrivenu ulogu CIA u produkciji nekih od najvećih hitova fabrike snova u Theaters of War.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

OD BEOGRADA ZA SAMO DVA SATA: Odlične cene za prelepo letovalište - evo i gde se nalazi