ISTINITA LJUBAVNA PRIČA: Turska serija "Zejnep", od 2. maja, na Pinku

Jl. B.

30. 04. 2022. u 10:38

DRAMA "Zejnep" postala je fenomen gledanosti u Turskoj, a 2. maja stiže na TV Pink gde ćemo je gledati radnim danima, osim petka, u 21.00, i vikendom u 19.30.

ИСТИНИТА ЉУБАВНА ПРИЧА: Турска серија Зејнеп,  од 2. маја, на Пинку

Foto IMDb

Serija je zasnovana na knjizi "Devojka iza stakla" u kojoj je autorka, psihijatar Gulseren Budajidžioglu, opisala istinitu priču jednog od njenih pacijenata. Tim scenarista predvodi Ejlem Džanpolat, koja je radila popularne serije "Sila", "Crna ruža", "Polje lala" i "Ljubav i novac", a režiju ove  romantične porodične drame potpisuju Čagri Bajrak i Murat Ozturk.

Istinita priča prati Zejnep (Demet Ozdemir) koja je rođena u siromašnoj, a odgajana u bogatoj porodici. Njena sreća se menja u sedmoj godini kada bogata porodica ponudi da je usvoji. Zejnepini roditelji, Bajram (Sinan Demirer) i Sakine (Zuhal Gendžer) donose tešku odluku i prihvataju da njihova ljupka ćerka odrasta sa Nerminom (Senan Kara) i Ekremom (Nail Kirmizigul). U njihovoj vili Sakine nastavlja da viđa ćerku jer radi kao čistačica.

Zejnep odrasta rastrzana između dva sveta. Dobila je prvoklasno obrazovanje, druži se sa bogatim prijateljima i živi u velelepnoj vili na Bosforu, ali primorana je da krije tajnu o svom poreklu jer niko ne zna da je usvojena. Zejnep se zabavlja sa imućnim Farukom (Engin Hepileri), ali oseća teret jer čak ni njemu ne sme da kaže da joj Nermin i Ekrem nisu pravi roditelji. Mađutim, sve počinje da se komplikuje kad joj Nermin, Ekrem i Faruk organizuju rođendansku proslavu iznenađenja. Zejnepina biološka majka Sakine se pojavljuje, a kada Zejnep izbegne da Faruku kaže istinu o njoj, Sakine odlazi slomljena, u strahu da gubi ćerku. Situacija se pogoršava kada Sakine sazna da je Faruk zaprosio Zejnep, a da Nermin podržava i brak i njihov odlazak iz zemlje posle venčanja.

Uverena da će zauvek izgubiti ćerku, Sakine pokušava da ubedi Zejnep da ode na sastanak na slepo sa zgodnim momkom iz kraja Mehdijem (Ibrahim Čelikol), koji traži devojku za brak. Zejnep nevoljno prihvata izlazak kako ne bi povredila Sakine, a Mehdi isto čini kako bi udovoljio svojoj mami. Kada se Zejnep i Mehdi sretnu, privlačnost među njima ne može se poreći. Da li će to biti dovoljno da Zejnepina majka povrati kontrolu nad ćerkinim životom? Hoće li se Zejnep udati za Faruka ili će potražiti sreću sa Mehdijem? Da li će moći da okrene leđa Nermini i Ekremu kako bi se vratila siromašnom životu kod bioloških roditelja saznaćemo u seriji "Zejnep".

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili