SRĐAN PREDOJEVIĆ PONOVO NA PINKU: Voditelj će imati autorsku emisiju, a ovo poznato lice će biti sa njim ispred kamera

Novosti online

11. 02. 2021. u 16:04

VODITELj Srđan Predojević ponovo je deo tima TV Pink. Iako je čak 16 godina vodio jutarnje programe, u čemu je bio veoma uspešan, Srđan će se ovog puta oprobati u nešto drugačijem formatu – iako i dalje ostaje deo informativne redakcije.

СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПОНОВО НА ПИНКУ: Водитељ ће имати ауторску емисију, а ово познато лице ће бити са њим испред камера

Foto: Instagram

Naime, kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednk TV Pink Željko Mitrović najavio na samom kraju 2020. godine, uskoro će početi sa radim novi Pinkov informatvni kanal, „Vesti“, a osim što je Srđan Predojević biti jedan od glavnih urednika ovog kanala, vodiće i emisiju sa autorskim pečatom. Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža.

Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće popularna Sara Stanković. Dakle, uskoro na kanalu „Vesti“ Srđana Predojevića gledaćete u novom formatu ali i sa novom partnerkom pred kamerama.

Pored Srđana Predojevića, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa. Osim što će aktivno učestvovati u uredničkom delu, Dušica će voditi popodnevnu kolažnu emisiju koja će se osvrtati na sve važne političke, društvene, ekonomske, socijalne i ostale teme, a vodiće gledaoce i kroz veoma zanimljiv kviz koji će se emitovati na kanalu „Vesti“.

Željko Mitrović je u 2019. godini kao jedan od najvažnijih stubova postavio informativni program, te Srđan i Dušica predstavljaju značajno pojačanje u informativnom timu najgledanije komercijalne televizije u regionu. Kanal „Vesti“, koji će njih dvoje uređivati i na kom će imati svoje autorske emisije, biće potpuno različit od svega što je trenutno u ponudi.

Bez lažne skromnosti, Željko predviđa da će „Vesti“ biti najbolji informativni kanal na ovim prostorima, a verujemo da će Srđanov i Dušičin angažman u velikoj meri doprineti tome, uzevši u obzir njihovo dugogodišnje iskustvo u informativnim formatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)