U DRUŠTVU VRHUNSKIH EVROPSKIH Serija: "Porodica" od jeseni pred gledaocima i u Severnoj Americi

M. J. M.

20. 08. 2021. u 17:14

SRPSKA petodelna mini-serija "Porodica", koja je osvojila TV nagradu "Srce Sarajeva" na sinoć zatvorenom filmskom festivalu u tom gradu, prikazivaće se i u Severnoj Americi.

У ДРУШТВУ ВРХУНСКИХ ЕВРОПСКИХ Серија: Породица од јесени пред гледаоцима и у Северној Америци

Foto Promo

Drama o poslednjih 48 sati zajedničkog života Slobodana Miloševića sa porodicom na slobodi do momenta njegovog hapšenja, u režiji Bojana Vuletića i produkciji kuća "Fajerflaj" i "Telekom Srbija", ove jeseni biće emitovana na servisu MHz Choice. Tu će se pridružiti spisku vrhunskih evropskih naslova, uključujući italijanski hit "Inspektor Montalbano".

Nove kategorije nagrada, "Srce Sarajeva" za TV serije, ustanovljene su sa željom da se promovišu najkvalitetnije regionalne serije i njihovi autori, glumci i glumice, kao i da se podstakne njihov međunarodni plasman.

Na dodeli nagrada u Sarajevu, "Porodica" je trijumfovala u kategoriji najbolje dramske serije, najboljeg glumca u glavnoj ulozi (Boris Isaković) i najboljeg kreatora serije (Bojan Vuletić).

- To je nagrada koja na neki način dokazuje da smo sve što smo uradili, uradili na pravi način, jer je to vrlo škakljiva tema. Ekipa koja je radila na seriji "Porodica" pokušala je da napravi nešto vrlo iskreno i vrlo jasno prikaže šta Slobodan Milošević predstavlja u srpskom društvu i u regionu - rekao je Bojan Vuletić za časopis "Varajeti".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna