TRAŽE OTKRIVANJE VINOVNIKA ALEKSINE SMRTI: Veliki skup u Aleksincu, zapaljene sveće ispred slike preminulog mladića (FOTO)

J. Ćosin

18. 05. 2021. u 18:23

STOTINAK mladih Aleksinčana se danas okupilo kako ispred Doma kulture u svom gradu kako bi podržalo otkrivanje vinovnika događaja u kom je tragično nastradao dvadesetšestogodišnji Aleksa Stojmenović.

ТРАЖЕ ОТКРИВАЊЕ ВИНОВНИКА АЛЕКСИНЕ СМРТИ: Велики скуп у Алексинцу, запаљене свеће испред слике преминулог младића (ФОТО)

Foto: J. Ćosin/Instagram

Skup je počeo u 15 časova i trajao je 30 minuta, a bio je organizovan putem društvenih mreža. Plan je da se i narednih dana mladi okupljaju sa istim ciljem.

Nije bilo govornika niti su usmeno ili pismeno izneti zahtevi. Retko ko je bio spreman da priča sa predstavnicima medija.

Na kraju skupa, manji broj sugrađana je pored slike stradalog mladića, postavljene kod bilborda ispred Doma kulture, zapalilo sveće i položilo cveće.

Podsećamo, Aleksa je preminuo 17. maja u niškom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio pod još nerazjašnjenim okolnostima na rođendanskom slavlju u jednom restoranu u Aleksincu.

Policiji je u nedelju oko 20 časova prijavljena tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko mladića koji su se okupili na proslavi punoletstva drugarice T. Č, a Aleksa je nađen na pločniku ispred restorana, gde su najpre gosti, a zatim i lekari pokušali da mu pomognu.

Još se utvrđuje na koji je način zadobio fatalne povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024