PREMINUO ZBOG TEŠKIH POVREDA GLAVE - Aleksina rođaka: Došlo je do sukoba, nakon čega je on izbačen iz restorana na pločnik

J. Ć.

17. 05. 2021. u 12:02

MLADIĆ Aleksa Stojmenović (26) pretučen je nasmrt na proslavi 18. rođendana u Aleksincu.

ПРЕМИНУО ЗБОГ ТЕШКИХ ПОВРЕДА ГЛАВЕ - Алексина рођака: Дошло је до сукоба, након чега је он избачен из ресторана на плочник

Foto: J. Ć.

- Sve se dogodilo u restoranu „Oaza“ na periferiji Aleksinca. Bila je u toku proslava rođendana, punoletstva jednog dečaka gde je i Aleksa prisutvovao sa društvom. U jednom trenutku došlo je do sukoba među mladićima, gde je Aleksa izvukao deblji kraj i izbačen je iz restorana na pločnik. Neko je potom pozvao njegovu rođaku koja je lekar u aleksinačkoj bolnici, koja je pokušala da ga renimira, ali je bio u takvom stanju da su morali odmah da ga prebace u niški Klinički centar - kaže rođaka mladića.

- Došao sam na posao u 8 kada je zazvonio telefon. Bila je to njegova baka sa kojom je živeo. Javila je da Aleksa ne dolazi na posao jer je povređen. Nekoliko minuta kasnije pozvala je opet i rekla- Alekse više nema, otišao je. 

Ovim rečkma svoju ispovest započinje Ivica Ilić kolega Alekse koji je preminuo od posledica povređivanja na proslavi u Aleksincu. 

-Aleksa  je 5 godina radio kod nas. Znamo ga kao sjajnog prijatelja, vrednog kolegu, dobru osobu, fudbalera. Nije pušio, slabo je i pio.. Aleksinac ga znao po nadimku Ćufta , koji je dobio po ocu - rekao nam je Ivica.

Pretučeni mladić nije imao vidnih povreda, ali prema prvim saznanjima, preminuo je zbog teških povreda glave što je izazvalo unutrašnje krvarenje.

Policija je u Aleksincu u međuvremenu privela na informativni razgovor nekoliko očevidaca i aktera sukoba radi provere. Istraga je u toku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu