VOLI ME ILI ĆU TE UBITI! Ana je samo jedna od žrtvi ljubomornih policajaca

V. N.

18. 05. 2021. u 15:52

BOLESNA ljubomora na okidaču pištolja koštala je života Valjevku Anu Ilić (34), koju je na put ka poslu ubio nekadašnji ljubavni partner - policajac. Posle počinjenoh zločina, M. M. Je presudio i sebi. Ovo je samo jedna od ljubavnih tragedija koja je potresla Srbiju.

ВОЛИ МЕ ИЛИ ЋУ ТЕ УБИТИ! Ана је само једна од жртви љубоморних полицајаца

Ilustracija Foto: B. Backović

Hici zbog umišljenog suparnika

Ivanu Horvat (20), studentkinju prve godine Pravnog fakulteta, 12. januara 2003. u Novom Sadu, iz službenog pištolja ubio je novosadski policajac Dušan Rajković (20). Pripadnik MUP-a potom je presudio i sebe. Rajković je počinio zločin iz ljubomore, jer je navodno bio uveren da Ivana pored njega ima još jednog mladića.

Dve smrti posle raskida

Školski policajac Milan Aleksić iz Smederevske Palanke ubio je 9. decembra 2010. Jelenu Lekić (37) u beogradskom naselju Krnjača. Zatim je presudio i sebi. U bivšu devojku, koja je imala dve ćerke, pucao je jer ga je ostavila.

Ubio, pa zakopao telo

Pripadnik Žandarmerije Miroslav Perić ubio je nevenčanu suprugu Janu Banjac (20), izbeglicu sa Kosova. Za njom se tragalo 20 dana, a telo je pronađeno 20. januara 2006. godine u selu Grabovica kod Gornjeg Milanovca. Perić je bivšu devojku ubio pištoljem 27. decembra na 300 metara od porodične kuće i tu je zakopao njen leš.

Tri metka

Saobraćajni policajac Dejan Stojiljković ubio je 9. marta 2016. godine bivšu devojku Jelenu Šindrić (29) sa kojim je bila u dugogodišnjoj vezi. Zločin se dogodio u automobilu „opel“ njenog novog momka u Požarevcu.

FOTO: Privatna arhiva

Jelena Šindrić i Dejan Stojiljković

- Jelena me je izdala, a ludi sam je voleo - pravdao se pred istražnim sudijom policajac ubice.- Ženu i dete sam ostavio zbog nje a ona je otišla kod drugo. Morao sam da je ubijem.

U žrtvu je ispalio tri hica iz službenog pištolja. Pre nego su je meci pogodili u grudi i stomak, nesrećna devojka je samo preklinjala bivše ljubavnika:

- Nemoj, molim te!

Pakao pre tragedije

Miloš Jovanović (49), saobraćajni policajac, 3. decembra 2017. ubio je bivšu devojku Miroslavu Stojaković (46) pucnjem iz pištolja u glavu nasred ulice u Zemun Polju, a zatim počinio samoubistvo. Bivšoj devojci je pucao u glavu na ulici i pobegao sa mesta zločina ka obližnjoj fabrici gde je 15 minuta kasnije pucao sebi u srce. Ubistvu i samoubistvu prethodila je dugogodišnja tortura koju je nesrećna žena trpela od svog tadašnjeg dečka.

 „Kašikara“ za kraj

FOTO: Privatna arhiva

Pavle Rakonjac i Marina Petković

Žandarm Pavle Rakonjac razneo je bombom „kašikarom“sebe i bivšu devojku Marinu Petković. Zločin koji je potresao Srbiju dogodio se 21. januara 2020. godine, u automobilu parkiranom na putu između Batajnice i Nove Pazove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)