OTKRIVAMO! UBIJENI AMERIKANAC BIO BANKAR: Dovodio investitore u SAD, radio za najveću kompaniju na Long Ajlendu

V. N.

06. 05. 2021. u 11:35

AMERIKANAC Gavin Glim (54) iz Njujorka, koga je troje Srba brutalno ubilo na Zvezdari, bavio se davanjanjem zajmova, bio je poslovni savetnik, jezika, a u njegovoj biografiji se navodi da je uvodio i potencijalne ulagače na tržište Sjedinjenih Američkih Država.

ОТКРИВАМО! УБИЈЕНИ АМЕРИКАНАЦ БИО БАНКАР: Доводио инвеститоре у САД, радио за највећу компанију на Лонг Ајленду

Foto: Z.U/Novosti

Uz ove poslove, predstavljao se i kao onlajn nastavnik poslovnog engleskog jezika.

U dosijeu ubienog Amerikanca navodi se da je jedan od vodećih partnera u kompaniji „Kempington finans“ sa Long Ajlenda gde je zvanično radio od jula 2009. godine.

- Gavin se pridružio kompaniji „Kempington finans“ 2009. godine kako bi svojim postojećim, ali i budućim klijentima, pružio čitav spektar mogućnosti korporativnog i poslovnog finansiranja. Njegovo iskustvo u finansiranju komercijalne hipoteke znači da za svaku kupovinu ili refinansiranje komercijalne nekretnine uvek postoji opcija zajma banke ili kredita za građane - navode sa Long Ajlenda.

Kao finansijski savetnik koji nudi poslovnu kreditnu liniju, poslovne kredite i mogućnosti finansiranja za sve vrste malih i velikih preduzeća, radio je direktno za velikim brojem banaka i finansijskih institucija. Kao nezavisni prodajni agent. Gavin se svim zainteresovanima nudio za poslovnu kreditnu liniju, poslovni zajam ili finansiranje opreme.

Nudio je kredite za sve tipove preduzeća - restorane, hotele, motele... Sarađivao je sa građevinskim preduzećima, zanatskim radnjama i trgovinskim lancima.
Prethodno, Grim je na istim poslovima radio u kompaniji „Vels Fargo“ i u Kraljevskoj banci Kanade. Diplomirao je 1991. godine na Pen univerzitetu ekonomiju i to posle završetka. U njegovoj zvaničnoj biografiji stoji i da govori španski jezik.

VOLONTIRAO ZA DECU BEZ RODITELjA
GRIM je bio i humanitarni radnik. Volontirao je u organizaciji koja je pomagala deci bez roditelja. Sa njima je radio domaće zadatke, vodio ih na bejzbol....

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SVETSKI DAN DIVLJIH VRSTA: Očuvanje bioraznolikosti za budućnost