DETALJI KRVAVE PORODIČNE DRAME U NOVOM PAZARU: Supružnici se oporavljaju u bolnici, još uvek je nejasno zbog čega je došlo do svađe

Novosti online

21. 03. 2021. u 15:33

NOVOPAZARAC M. H. danas oko 11 sati u porodičnoj kući u naselju Selakovac nožem je povredio svoju suprugu S. H. a onda, kada je video šta je uradio, povredio je i sebe u predelu stomaka.

ДЕТАЉИ КРВАВЕ ПОРОДИЧНЕ ДРАМЕ У НОВОМ ПАЗАРУ: Супружници се опорављају у болници, још увек је нејасно због чега је дошло до свађе

Foto: D.N.

Oni se nalaze na intezivnoj nezi bolnice u Novom Pazaru i nisu životno ugroženi.

- Povrede nisu opasne po život. Supružnici su van životne opasnosti, kažu u bolnici.

Još uvek je nejasno zašto su se supružnici posvađali. Kada se čula galama i vriska iz njihove kuće policiju su pozvale komšije, a ukućani su alarmirali Hitnu pomoć.

- Oboje su bili krvavi, pa su ih policajci i lekari prebacili do bolnice. Policajci će obaviti razgovor sa ukućanima i tek tada će biti jasno zašto je došlo do svađe i potezanja noža, kaže izvor iz istrage koji je upoznat sa detaljima ove porodične drame.

Kako nezvanično saznajemo, M. H. je novopazarske lekare više puta pitao u kakvom stanju se nalazi njegova supruga i da li je životno ugrožena.

- Pokazuje znake kajanja. I povređena S. H. je pitala za svog muža, kaže sagovornik.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna