POKOSIO ŽENU NA BICIKLU: Somborska policija uhapsila osumnjičenog iz Riđice

J.B.

14. 03. 2021. u 11:01

SOMBORSKA policija uhapsila je R. V. (37) iz Riđice, kod Sombora, zbog sumnje da je u subotu, oko 17 časova, u Riđici izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginula N. B. (65) iz ovog mesta.

ПОКОСИО ЖЕНУ НА БИЦИКЛУ: Сомборска полиција ухапсила осумњиченог из Риђице

Foto Depositphotos

Osumnjičeni je, upravljajući automobilom "škoda oktavija", udario nesrećnu ženu koja se biciklom kretala u istom smeru i koja je preminula na licu mesta.

Osumnjičenom R.V. je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Somboru.Kako je došlo do nensreće utvrdiće policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Leštanac

14.03.2021. 13:23

Vozači, bez obzira dali voze putničko ili teretno vozilo, pa i autobus jako su drski prema vozačima bicikla. Mnogi od njiuh smatraju da vožnja biciklom je zabranjena i da vozači bicikla nesmeju da se pojave na putevima u naseljenim mestima. Kao dugogodišnji vozač i korissnik bicikla u zadnje dve godine često me vozači teških teretnih vozila ili autobusa, kada me na putu u naselejnom mestu obilaze i kad su tik uz mene nagaze sirenu maksimalno i teraju me da sidjem sa uličnog puta, iako nema znaka zabrane vožnje biciklom. No, to su bahati vozači koji su došli iz neke nedodjije i sada tek vide bicikliste.