UHAPŠEN SUDIJA IZ KRALJEVA

N.B.

17. 02. 2021. u 17:05

PRIPADNICI UKP u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal priveli su predsednicu Prekršajnog suda u Kraljevu.

УХАПШЕН СУДИЈА ИЗ КРАЉЕВА

Foto Depositphotos

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal danas je uhapšena predsednica prekršajnog suda u Kraljevu sudija M.B. zbog sumnje da je primala mito kako bi donosila nezakonite odluke u korist okrivljenih.

Pored nje uhapšeni su i V.L, V.T, V.P. i B.K.

NJih četvoro se sumnjiče da su, kako saopštava tužilaštvo, ili posredovali u davanju poklona u novcu ili su novac predavali sudiji da bi u okviru svojih službenih ovlašćenja, u predmetima u kojima je bila zadužena ili u predmetima drugih sudija ovog suda, protivzakonito donosila odluke koje su pogodovale okrivljenima.

Osumnjičeni se terete za krivična dela primanje mita i davanje mita.

Svima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni u tužilaštvo radi saslušanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Smederevac

17.02.2021. 17:28

hahah kakva vest -A Sudije i Tuzioci iz Bgd koji vode postupke protiv velikih igraca ,donose smesne presude pa se onda sepure sa novim dzipovima ,apartmanima ,stanovima -to vi proverite gospodo iz MUP-a.

Sima

17.02.2021. 17:30

Potrebno je oformiti tim za proveru zakonitosti sudskih presuda u zadnjih deset godina. Neka se jave gradjani sa primedbama i neka se one unesu u racunarski program, koji ce izvrsiti analizu i ucestalost namestenih presuda. Vrlo jednostavan posao koji se moze odraditi za 3 meseca i sprati ljaga sa postenih sudija i tuzlaca.