POLICIJA IH ZATEKLA NA PARKINGU I ODMAH IH POHAPSILA: Zrenjaninski čuvari reda sprečili seriju krađa, osumnjičeni se dali u beg

B. G.

11. 02. 2021. u 20:21

ZRENjANINSKA policija, po nalogu Osnovnog javnog tužioca, uhapsila je dvadesetšestogodišnjeg S. H. iz Beograda i pet hodina starijeg B. B. iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da su izvršili krivična dela: tri krađe, tri krađe u pokušaju, tešku krađu, kao i ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

ПОЛИЦИЈА ИХ ЗАТЕКЛА НА ПАРКИНГУ И ОДМАХ ИХ ПОХАПСИЛА: Зрењанински чувари реда спречили серију крађа, осумњичени се дали у бег

Foto: A.Rovčanin

Sa njima su bili i jedan maloletni šesnaestogodišnjak i dve godine stariji mladić, protiv kojih će policija zbog sumnjen da su izvršili ista krivična dela, podneti krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

Policija je S. H. i maloletnika zatekla dok su sa parkiranog automobila pokušavali da ukradu katalizator i tom prilikom, su se oglušili o naređenje policijskih službenika i počeli da beže, ali su ih ubrzo sustigli.

Sumnja se da su njih četvorica, u prethodnom periodu, sa četiri automobila ukrali katalizatore, a sa tri pokušali. 

Osumnjičenima S. H. i B. B. je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije