NOVINARU IZ POŽAREVCA IZ AUTA UKRADEN LAPTOP: Policijska istraga u toku - vozilo bilo parkirano ispred dvorišta njegove porodične kuće

D.N.

11. 02. 2021. u 14:57

POŽAREVAČKOM novinaru Momčilu Veljkoviću, u noći između 10. i 11. februara, ukraden je laptop iz auta koji je bio parkiran ispred dvorišta njegove porodične kuće.

НОВИНАРУ ИЗ ПОЖАРЕВЦА ИЗ АУТА УКРАДЕН ЛАПТОП: Полицијска истрага у току - возило било паркирано испред дворишта његове породичне куће

Foto: Privatna arhiva

Iako je u autu bilo još vrednih stvari, ništa sem laptopa nije nestalo. Osim toga, nije izvršeno ni obijanje auta, već je kradljivac vrata otvorio dekodiranjem brave.

- Ujutru sam zatekao stvari razbacane po sedištima i po podu auta, a van njega bili su bačeni diktafon i beležnica. Odmah sam nazvao policiju i prijavio ovaj slučaj i sad čekam ishod istrage – rekao je Veljković.

On radi kao dopisnik za neke centralne medije i za lokalne portale, pa sumnja da i to može biti razlog ove pljačke. Možda ga je neko njome opomenuo za ono što je pisao, ili za nešto što tek planira da napiše.

- Pratim društveno-politička zbivanja u gradu i okrugu, ali poštujem pravilo druge strane, tako da ne znam koga je to do sada moglo da naljuti, da bi mi se svetio ili me upozoravao – kaže Veljković.

On se nada da je ovo delo nekog kradljivca, a ne opomena zbog novinarskog posla, jer bi to bila daleko ozbiljnija stvar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!