VOLEO DA SE POJAVLJUJE SA AUTOMATOM: Do detalja opisan policijski službenik koji je uklanjao Veljine krvave tragove

E. V. N.

08. 02. 2021. u 08:10

OPERATIVCI kriminalističke policije, tokom predistrage svih nedela kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i Marka Miljkovića, na pragu su da, pored tri ubistva, rasvetle otmicu i nestanak Lazara Vukićevića.

ВОЛЕО ДА СЕ ПОЈАВЉУЈЕ СА АУТОМАТОМ: До детаља описан полицијски службеник који је уклањао Вељине крваве трагове

Foto: D. Milovanović/Printscreen

Kako "Novosti" saznaju, među osumnjičenima bi mogao da se nađe i bivši visoki službenik MUP Srbije, koji je pomagao u uklanjanju tragova.

Do bitnih dokaza policijske inspektore su odveli snimci nadzornih kamera, ali i svedočenja osumnjičenih, koji su se u ovoj velikoj akciji hapšenja članova organizovane kriminalne grupe, našli iza rešetaka. Neki od njih bili su spremni da progovore.

Kako je naveo izvor "Novosti", neki od osumnjičenih, koji su bili koji su bili svedoci krivičnih dela, detaljno su opisali tog policajca, koji je voleo da se pojavljuje sa automatom.

- Imamo svedočenja, a analiziramo i snimke. Niko neće biti izuzet od pravde, pa makar i da se krije iza maske državnog službenika - otkrio je naš izvor.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin rekao je da je "bez svake sumnje dokazano da su pripadnici organizovane kriminalne grupe, koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković, vršili najteža krivična dela i da će nakon njihovog hapšenja biti rasvetljeni mnogi nestanci ljudi, za koja će, verovatno, moći da se konstatuje da su u pitanju ubistva".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!