UPAD POLICIJE U ŠTEK VELJE NEVOLJE: Objavljen snimak hapšenja sa Partizanovog stadiona (VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2021. u 22:25

UPAD policije u deo stadiona Partizana gde je bio štek Velje Nevolje snimljen je, a video-snimak je objavljen na TV Pinku.

УПАД  ПОЛИЦИЈЕ У ШТЕК ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Објављен снимак хапшења са Партизановог стадиона (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Na snimku, koji je nastao u 5 sati ujutru, vide se pripadnici Veljine grupe, koje je policija spustila na zemlju i pohapsila.

Večeras su prikazani i snimci razgovora u kojima se jasno čuje da je grupa Velje Nevolje spremala likvidaciju Milana Ljepoja, zatim i snimak u kom se vidi kako je Velja sa profesionalnim snajperistom, inače članom svoje grupe, odlazio u šumu i razrađivao oružje.

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)