NOVI SNIMAK O UBISTVU LJEPOJE: Član grupe Velje Nevolje javlja da je rat završen!

Novosti online

07. 02. 2021. u 21:30

NA TV Pink emitovani su prisluškivani razgovori grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja osumnjičenog da je vođa organizovane kriminalne grupe koja se tereti za teška krivična dela.

НОВИ СНИМАК О УБИСТВУ ЉЕПОЈЕ: Члан групе Веље Невоље јавља да је рат завршен!

Foto: ATA images/MUP.rs

Na drugom emitovanom snimku se čuje kako Marko Andrić Kuzman govori članovima Ljepojine grupe da je rat završen, posle likvidacije Milana Ljepoje.

- Ja im kažem, zdravi brate, mi tebe ne ugrožavamo na bilo koji način nećemo da se mešamo u posao ni tebi ni vama. Zamolio bih brate i tebe i sve vas da gledate vaša posla i da se ne mešate u stvari koje se vas ne tiču - čuje se na snimku.

U narednom snimku Kuzma prenosi izveštaj razgovora Velji Nevolji.

- Ma ništa alarmantno brate, ona s*sa Milanče iz Niša, on je kao vođa Pink Pantetra, neću da širim dalje. Samo što pre da pucam, on ima ideju da bude glavni u Nišu.

Prethodno, emitovan je razgovor u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Iz poruka je lako zaključiti da je reč o planu za likvidaciju nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri" Milana Ljepoje.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa, jel ga viđaš? On je glavni kao Pink Panter, jel ga znaš? Ja kažem: "A, ne viđam ga". Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: "Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam". Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preno da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad. Pa da vidimo šta ćemo s njim, gde da ga oderemo, pa neka skuplja koga hoće, ali na onom svetu. I ja mu kažem: Vidi, ovako ja ne znam, ni on kako izgleda, ali povezan je sa Crnogorcima, nema s čime drugo, mada su u ovom gradu svi povezani sa onom drugom stranom Crnogoraca. Koliko ja znam živi na Dedinju u Beogradu. Smrad, debil, u 40 godina istripovao da bude krimos, ja mu napišem: Pa on je s onim Pink Panterima iz Niša, oni ovde sve drže bukvalno. Hvala ti na informaciji, pripaziću se svakako, ali da znaš da zadnjih godina živi na Dedinju sa ženom, a ovde u Nišu ima jaku ekipu, naravno u finansijskom smislu, a ovako ih okačim na k*rac. Videćemo kad dođe do letenja frižidera koliko su jaki, nismo im mi one žene iz zlatare. Pa da šaljem nekog da ne razmišljamo. Čim on tako najavljuje znači da je on ozbiljan  - čuje se u snimku.

Božidar Spasić je rekao da je uspeh kada džeparoši uhapse, a ne ovakvi mafijaši.

- Ovo su bile jako dobro organizovane grupe. Ako je Zemunski klan bio ubilački klan, ovaj je mnogo opasniji. Oni su vrbovali klince na tribinama, ovo je bilo sistematsko - istakao je Spasić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna