OPERATIVNI PODACI: Evo od koga su Velja Nevolja i Miljković dobili naređenje da eliminišu LJepoju

E.V.N.

06. 02. 2021. u 08:00

POLICIJA je u petak nastavila da hapsi najbliže saradnike Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, za koje postoji sumnja da su vođe nove organizovane kriminalne grupe, kojoj se na teret stavljaju najteža krivična dela.

ОПЕРАТИВНИ ПОДАЦИ: Ево од кога су Веља Невоља и Миљковић добили наређење да елиминишу Љепоју

Foto: ATA images/MUP.rs

Policija je došla i do određenih saznanja da je ova kriminalna ekipa planirala još jedan niz brutalnih likvidacija. Na njihovoj meti bi se našli pripadnici razbojničke grupe "Pink Panteri".

Oni su se za jednog od njih već "pobrinuli". U ovom trenutku ne zna se sudbina Milana Ljepoje, koji je nestao u Beogradu pre nekoliko nedelja.

- Imamo operativni podatak da su Belivuk i Miljković od Radoja Zvicera dobili zadatak da "eliminišu" ne samo Ljepoju, već i druge "pantere" - ističe izvor "Novosti". - Prema informacijama do kojih smo došli tokom istrage Zvicerovog ranjavanja u Kijevu i razmene podataka sa ukrajinskom policijom, postoje indicije da je Ljepoja povezan sa dvojicom napadača, inače Nišlijama. On ih je, navodno, angažovao za egzekuciju u glavnom gradu Ukrajine.

Veljko Belivuk i Radoje Zvicer

Reč je o Petru Jovanoviću i Milanu Brankoviću, koji su se sa Ljepojom družili i u gradu na Nišavi, odakle i traje njihovo poznanstvo. Neke informacije govore da je Zvicer podatke o ulozi "pantera" u planiranju i organizovanju njegove smrti dobio od svojih veza iz ukrajinske policije.

Iako teško ranjen, on se oporavio, a po povratku u Kotor ugostio je Belivuka i Miljkovića. Tu je, pored ostalih, pao i dogovor o sledećim egzekucijama. Za neke od tih ubistava, planirano je da se izvedu snajperom, pa su neki od Belivukovih "vojnika" redovno vežbali nedaleko od Pančeva.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)