PRISLUŠKIVANI RAZGOVORI KOJI ĆE SKUPO KOŠTATI VELJU NEVOLJU: Poruke o likvidaciji LJepoje objavljene u uživo programu! (VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2021. u 21:22

NA TV Pink emitovani su prisluškivani razgovori grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja osumnjičenog da je vođa organizovane kriminalne grupe koja se tereti za teška krivična dela.

ПРИСЛУШКИВАНИ РАЗГОВОРИ КОЈИ ЋЕ СКУПО КОШТАТИ ВЕЉУ НЕВОЉУ: Поруке о ликвидацији Љепоје објављене у уживо програму! (ВИДЕО)

Foto: TV Pink printskrin

Gosti u emisiji Hit Tvit su načelnik beogradske policije Veselin Milić, agent državne bezbednosti Božidar Spasić i glavni i odgovorni urednik "Informera" Dragan J. Vučićević.

Emitovan je razgovor u kom jedan od pripadnika kriminalne grupe, Marko Andrić Kuzman, čita poruke Velje Nevolje sa skremblovanog telefona.

Iz poruka je lako zaključiti da je reč o planu za likvidaciju nekadašnjeg pripadnika bande "Pink Panteri" Milana LJepoje.

- Moram da ti prenesem, da budeš upoznat. Ona s*sa Mance iz Ništa, jel ga viđaš? On je glavni kao Pink Panter, jel ga znaš? Ja kažem: "A, ne viđam ga". Neću da širim brate bez brige, samo što pre da pucam. Dobro. Ja kažem: "Neću da širim bez brige, brate, samo reci šta treba, tu sam". Dobro, pošto se raspituje za tebe, došao je na genijalnu ideju da će on da bude glavni u Nišu i okuplja neke momke pi*ketine. I jedan od tih pi*ki mi je preno da se raspituje za tebe, da vi držite dole Niš, ali da ste sve najgore i da će da vas reši i onda on preuzima grad - čuje se u snimku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)