"NOVOSTI" NA LICU MESTA! OPSADNO STANJE U RITOPEKU: Policija pretražuje teren u potrazi za dokazima surovih zločina (FOTO/VIDEO)

Novosti online

07. 02. 2021. u 14:36

POLICIJA i danas, četvrti dan za redom, obavlja uviđaj u vikendici u beogradskom naselju Ritopek, za koju se sumnja da je Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, koristio za izvršavanje najgusnijih zločina.

НОВОСТИ НА ЛИЦУ МЕСТА! ОПСАДНО СТАЊЕ У РИТОПЕКУ: Полиција претражује терен у потрази за доказима сурових злочина (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: M. Anđela

Policajci su na terenu od sedam sati jutros, a istraga i dalje traje.

Sumnja se da su na ovom mestu mučeni su i ubijeni navijač Partizana Goran Veličković Goksi, pripadnik bande Pink Panteri Milan Ljepoja, i Zdravko Radojević, navijač Crvene zvezde, za čije se likvidacije sumnjiči organizovana kriminalna grupa sa uhapšenim Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem na čelu.

 

Vikendica koja se ovde nalazi i dalje je okružena žandarmerijom, a pretpostavlja se da inspektori obavljaju detaljne uviđaje unutar prostorija.

Prema dosad prikupljenim dokazima, grupa je po istom receptu namamila, otela, a potom u kući u Ritopeku ubila trojicu muškaraca. Za svu trojicu tužilaštvo smatra da su ubijeni iz osvete, a za njihovim ostacima i dalje se traga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)