AKCIJA POLICIJE I ŽANDARMERIJE: Kod jedne osobe u Novom Pazaru pronađena značka i blinkeri, oduzeta opojna droga

Novosti online

28. 12. 2020. u 20:09

ZAJEDNIČKOM akcijom policijskih službenika Policijske uprave u Novom Pazaru i Žandarmerije, danas je na teritoriji Grada Novog Pazara prekontrolisano više lica. Tom prilikom, policija je pronašla i zaplenila određenu količinu opojne droge marihuana. Zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, tom prilikom slobode je lišen H.R. (31) iz Novog Pazara.

АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ И ЖАНДАРМЕРИЈЕ: Код једне особе у Новом Пазару пронађена значка и блинкери, одузета опојна дрога

Foto N. Kočović

Kako mediji saznaju, u akciji koja je sprovedena juče, pripadnici novopazarske policije u saradnji sa Žandarmerijom su kod lica iz kriminogene sredine pronašli značku Državne bezbednosti i "blinkere", a tom prilikom slobode je lišen E. B. takođe iz Novog Pazara.

Policija je u proteklih nedelju dana pronašla više komada vatrenog i hladnog oružja, kao i određeni broj municije, a zbog nepoštovanja epidemioloških mera ispraženjeno je na desetine kafića i restorana. Takođe, oduzeto je i više vozila bezbednosno-interesantnim licima. Kako se saznaje, oduzeto je više od 15 skupocenih automobila.

Pojačano prisustvo pripadnika Ministarstva u unutrašnjih poslova na ulicama Novog Pazara zastupljeno je 24 sata dnevno, a akcijama rukovodi Nermin Ljajić, načelnik PU Novi Pazar.

Podsećamo, na predlog direktora policije, ministar unutrašnjih poslova je u septembru imenovao majora Nermina Ljajića za VD načelnika Policijske uprave u Novom Pazaru. Mesec dana kasnije, Ljajić je za konkursu Ministarstva unutrašnjih poslova imenovan za načelnika Policijske uprave Novi Pazar, koja pokriva i teritorije Sjenice i Tutina.

(Indeksonline.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)