VOZIO "MINI" BEZ DOZVOLE? Detalji saobraćajne nesreće koja se dogodila u utorak kod Mosta na Adi

S. V.

23. 12. 2020. u 21:10

BEOGRADSKA policija i dalje ispituje okolnosti teške saobraćajne nesreće, u kojoj je u utorak po podne, kod Mosta na Adi, poginuo maloletni U. Z. (16), dok je njegov drug A. A. (21), koji je upravljao automobilom marke "mini" teško povređen i nalazi se u šok sobi Urgentnog centra.

ВОЗИО МИНИ БЕЗ ДОЗВОЛЕ? Детаљи саобраћајне несреће која се догодила у уторак код Моста на Ади

Foto D. Milovanović

Prema nezvaničnim informacijama, dvadesetogodišnjak koji je upravljao "minijem" nije imao vozačku dozvolu. Iz zasad nepoznatih razloga, dok se iz Požeške ulice kretao ka mostu, on je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao preko pune linije i sudario se sa "dačijom", koja je išla u pravcu Banovog brda.

Od siline udara šesnaestogodišnjak je najverovatnije ispao iz vozila i zadobio povrede od kojih je brzo preminuo. Vozilo "mini" bilo je smrskano, a delovi rasuti svuda na prilazu mostu.

Majka teško povređenog vozača, inače poznati beogradski nutricionista, potvrdila je medijima da je njen sin u teškom stanju, ali nije bila raspoložena da komentariše detalje saobraćajke.

- Ne znam šta se tačno desilo, nemam šta da komentarišem - kratko je rekla M. A. - On je u teškom stanju, leži u šok-sobi, stvarno ne znam nikakve detalje, niti mogu da pričam o tome.

Ona nije želela ni da potvrdi ni da demantuje tvrdnje da je njen sin upravljao automobilom bez vozačke dozvole, izazvavši tešku saobraćajnu nesreću.

DRUŠTVO SA VIDIKOVCA

PREMA pisanju pojedinih medija, stradali U. Z. (16) živeo je na Vidikovcu, odakle je i poznavao A. A. (21), koji je vozio. Ožalošćeni roditelji stradalog tinejdžera u sredu su u svom domu, tokom celog dana primali saučešće od rodbine i prijatelja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)