PRONAŠLI SMO GA U KADI PUNOJ VODE: Otac preminulog dečaka iz Mokrina očajan - "Uživao je da se dugo kupa..."

Novosti onlajn

06. 12. 2020. u 13:24

SLAVKO T. (50) iz Mokrina, otac četrnaestogodinjeg dečaka, koji je prethodne noći nađen mrtav u kadi punoj vode, ćutke je ispred porodične kuće primao izraze saučešća.

ПРОНАШЛИ СМО ГА У КАДИ ПУНОЈ ВОДЕ: Отац преминулог дечака из Мокрина очајан - Уживао је да се дуго купа...

Foto: R. Šegrt

Nesrećni otac potvrđuje da je njegov mlađi sin M. T. voleo dugo da se kupa. Prethodne noći, oko 20 sati i 15 minuta, otišao je u kupatilo. Uživao je, pričao je otac glasom slomljenim od tuge, da se dugo kupa:

- Stariji sin otišao je do kupatila da mu kaže da požuri i da će uskoro početi prenos rukometne utakmice. Na njegove pozive nije odgovarao. Stariji sin me je probudio, nešto pre 21 sat i rekao da se mlađi ne javlja. Ranije sam legao, jer smo tog jutra imali svinjokolj. U kupatilu sam zatekao strašan prizor. Sin je bio potopljen u kadi punoj vode. Šta da vam pričam… Izvadio sam ga iz kade i pokušao da ga oživim veštačkim disanjem. Pozvali smo Hitnu pomoć. Došli su za petnaestak minuta. Reanimirali su ga dugo, sat vremena, ali bezuspešno - ispričao je on.

Nesrećni čovek kaže da je telo njegovog mlađeg sina poslato na obdukciju.

- Ovo je nezamisliva tragedija. Ne daj bože nikome - tiho je rekao unesrećeni otac.

Dodaje da njihov gasni bojler ima petnaestak, možda i 20 godina.

- Sve je po propisu i dimnjak. Da nije možda vetar koji je jako duvao vratio ugljen monoksid? Dugo se kupao. Vrela voda, para… Ne znam… Voleo je sport, trenirao je tenis. Bio je atleta, a po konstitucij izgledao kao da je nekoliko godina stariji - ispričao je otac.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024